Nu stim cat o aminti de rezistenta anticomunista monumentul Aripi din faaa Casei Presei, dar pe angajatii de la spatii verzi i-a pus la grea incercare. Nici nu va puteti imagina la ce solutii au fost nevoiti sa recurga pentru a taia gazonul de la baza monumentului!
Pana aici, nimic ciudat in ce priveste activitatea lucratorilor de la spatii verzi- veti spune.
Sa privim insa cu atentie ce se intampla. 8 angajati sunt pe movila de pamant de la baza monumentului. Doua franghii sunt legate in stanga si in dreapta statuii. Oare la ce or losi. Priviti cu atentie si o sa intelegeti ca sunt foarte importante si care este scopul lor. De funia din stanga imaginii tin destoinic, cele 3 doamne aflate la baza movilei. Oare de ce?
O masina de tuns iarba nu poate urca singura panta inclinata. (SAGEATA PE MASINA) Asa ca muncitorii au gasit o solutie ingenioasa 3 o trag de sus, 3 o imping de jos. Ce sa mai…lupta vitejeste, mai ceva ca luptatorii carora le-a fost inchinat monumentul. Dar sa ne mutam atentia spre stanga statuii. Alta sfoara,( SAGEATA PE SFOARA) acelasi chin. Doi muncitori jos si unul sus. Si da-i, si lupta! Masina de tuns iarba este coborata cu atentie si multa forta….la
baza.
Asa cum se vede, minutele de truda n+au prea dat rezultate. Gazonul nici macar pe jumatate nu este tuns.

Pana aici, nimic ciudat in ce priveste activitatea lucratorilor de la spatii verzi- veti spune. Sa privim insa cu atentie ce se intampla. 8 angajati sunt pe movila de pamant de la baza monumentului. Doua franghii sunt legate in stanga si in dreapta statuii.

Oare la ce or folosi. Priviti cu atentie si o sa intelegeti ca sunt foarte importante si care este scopul lor. De funia din stanga imaginii tin destoinic, cele 3 doamne aflate la baza movilei. Oare de ce?

O masina de tuns iarba nu poate urca singura panta inclinata.  Asa ca muncitorii au gasit o solutie ingenioasa 3 o trag de sus, 3 o imping de jos. Ce sa mai…lupta vitejeste, mai ceva ca luptatorii carora le-a fost inchinat monumentul. Dar sa ne mutam atentia spre stanga statuii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Alta sfoara,  acelasi chin. Doi muncitori jos si unul sus. Si da-i, si lupta! Masina de tuns iarba este coborata cu atentie si multa forta….la baza.
Asa cum se vede, minutele de truda n+au prea dat rezultate. Gazonul nici macar pe jumatate nu este tuns.


Abonează-te pe


TAGURI
Video
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: