In luna noiembrie, temperaturile medii vor avea valori peste normalul climatologic in sud, sud-est si local in vest si apropiate de normal in celelalte regiuni. Temperatura medie a lunii va fi de 3.8 grade.

Cantitatile totale lunare vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptând areale restrânse din vest si sud, unde vor fi apropiate de mediile multianuale. Media precipitatiilor va fi de 41.5 l/mp.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

In luna decembrie, temperatura medie lunara a aerului va avea, in general, valori apropiate de media multianuala. Media va fi de -0.8

grade.

Precipitatiile totale lunare vor fi local excedentare in regiunile centrale, estice si sudestice si apropiate de mediile climatologice in restul teritoriului. Media precipitatiilor va fi de 44.8 l/mp.

In luna ianuarie 2018, temperatura medie lunara va avea valori sub media climatologica, local, in nordul si centrul tarii si apropiate de normal in celelalte regiuni. Temperatura medie va fi de -2.1 grade.

Precipitatiile totale lunare vor avea o tendinta spre excedent in regiunile centrale si local in cele vestice, iar in restul tarii vor putea fi apropiate de mediile multianuale. Media precipitatiilor va fi de 33.6 l/mp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si