Cristian Pomohaci cere ajutorul parlamentarilor. "Domnul este terfelit mediatic" - Ce raspuns i-au dat alesii
Actual

Cristian Pomohaci cere ajutorul parlamentarilor. "Domnul este terfelit mediatic" - Ce raspuns i-au dat alesii

V.P.
13 sep 2017

Fostul preot Cristian Pomohaci le cere ajutorul parlamentarilor din comisia de cultura, sustinand ca este tinta atacurilor si trebuie protejat. Ce credeti ca au facut alesii?? L-au trimis la comisia de buget, iar argumentul lor este incredibil.

PRESEDINTELE COMISIEI: este pentru prima data cand supunem asa ceva dezbaterii in comisie pentru ca, personal, n-am crezut ca este de demnitatea comisiei.

Presedintele comisiei de cultura din Parlament este un fost preot. Si... tocmai discuta despre memoriul unui alt fost preot.

Intr-un memoriu de mai multe pagini, toate scrise de mana, Cristian Pomohaci le cere parlamentarilor sa fie aparat de atacurile din presa.

GIGEL STIRBU, PRESEDINTELE COMISIEI DE CULTURA: Ne spune ca domnul este terfelit mediatic.

Din cele 3 doamne prezente in sala, doar Diana Tusa, vicepresedinta comisie, a indraznit sa ia cuvantul. Si nu a avut vesti bune pentru Cristian Pomohaci.

DIANA TUSA, VICEPRESEDINTA COMISIE DE CULTURA: Nu este in atributiile comisie niciuna dintre solicitarile adresate!

Nici ceilalti membri nu s-au aratat dispusi sa discute problema.

NICOLAE BACALBASA, MEMBRU IN COMISIA DE CULTURA: In niciun caz, problema Pomohaci nu are legatura cu comisia de cultura. Poate ramane un artist de muzica populara, asta e alta problema. Cu o viata sexuala care-l priveste.  In masura in care e vorba de minori, vorbim de alt capitol.

Dupa ce au analizat situatia, parlamentarii au stabilit fara drept de apel ca nu il pot ajuta pe Cristian Pomohaci. Totusi, unul dintre membri a gasit o solutie.

"Sa dirijam aceasta hartie pentru ca este vorba, de fapt, de o publicitate masiva. Este evaziune fiscala masiva si problema este cine trebuie sa plateasca!"

Cristian Pomohaci a fost exclus din preotie, dar a contestat decizia.

NICOLAE BACALBASA, MEMBRU IN COMISIA DE CULTURA: In ce masura Dumnezeu are legatura cu comportamentul sexual, nu sunt eu in situatia de a ma pronunta.

Cristian Pomohaci a fost acuzat de racolarea unui minor pentru a intretine relatii sexuale dupa ce in presa a aparut o inregistrare compromitatoare!

viewscnt
TAGURI: pomohaci

Urmareste-ne pe Facebook