Marele regret al actritei Ileana Stana Ionescu. La 81 de ani, o doare sufletul cand vede ca...
Life

Marele regret al actritei Ileana Stana Ionescu. La 81 de ani, o doare sufletul cand vede ca...

V.P.
12 aug 2017

Pe 14 septembrie, Ileana Stana Ionescu implineste 81 de ani si regreta ca lumea teatrului a fost lasata de izbeliste, ca nu mai exista loc si pentru marii actori la radio sau la Tv.

Citeste si: Sinead O'Connor, la spital! Totul se intampla la doar cateva zile dupa ce s-a filmat cerand ajutor!

Citeste si: Consiliera lui Klaus Iohannis s-a recasatorit vara trecuta, dar nu a facut partajul cu primul sot! Fosta prezentatoare TV Madalina Dobrovolschi si barbatul de care s-a despartit acum 3 ani au in comun doua terenuri!

"Daca imi pare rau de ceva anume? Ca nu mai exista grila de teatru la radio, de televiziune nu mai spun. Inainte se facea cu seriozitate si cu temei tot ce se propunea. Cand am venit la Teatrul National director era Zaharia Stancu. Era extraordinar, se gandea la toata echipa pe care a angajat-o, mai ales la cei tineri, prin 1964 era tot timpul in sala sa vada cum sunt, daca isi fac datoria bine. Era extraordinar, ceva imbarbatator, aveai credinta ca poti mai mult, ca tot ce faci conteaza. Ma gandesc cu un regret nemasurat la tinerii mei colegi, colege. Multi sunt foarte buni, dar daca nu au ocazia sa-si exercite profesia cu intensitate si continuu nu au cum sa salte, sa castige experienta. Sper sa se indrepte vremurile chiar daca eu n-am sa mai apuc victoria.”, a declarat ea.

Citeste si: Imagini cu apartamentul din Bruxelles in care sta fiul lui Adrian Nastase! Mihnea este consilier la Parlamentul European si imparte locuinta cu iubita sa!

Citeste si: "Luna de diamant" a fiecarei zodii sau perioada in care toate visele se implinesc

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook