Sotul profesoarei din Neamt il acuza pe elevul mort ca a corupt-o sa se culce cu el
Actual

Sotul profesoarei din Neamt il acuza pe elevul mort ca a corupt-o sa se culce cu el

A.L.
17 feb 2017

Dragoste interzisa la Piatra Neamt! Crinela Marc (40 de ani), o profesoara de Limba si Literatura Romana, a fost arestata pentru 30 de zile. Sotie de preot si mama a trei copii, femeia e acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu Marius Sandulache (17 ani). Elev la Seminarul Teologic din Piatra Neamt, Marius Sandulache avea numai note de 9 si 10.

Cazul profesoarei indragostite de un baiat cu 23 de ani mai tanar a socat orasul Piatra Neamt! Anchetatorii sustin ca elevul si profa s-au iubit din 2015 pana in martie 2016, cand pustiul a devenit major. in ultimii ani, Crinela Marc a predat Limba si Literatura Romana ca suplinitor la Liceul Teologic Ortodox „Sfintii imparati Constantin si Elena“ din Piatra Neamt. Marius Sandulache era elev in ultimul an la liceul teologic si era printre cei mai buni seminaristi, scrie adevarul.ro.

El participase la faza nationala a Olimpiadei de Religie, unde obtinuse mentiune, iar in cei patru ani de liceu avusese doar note de 9 si 10. Pe 17 noiembrie 2016, la sase luni dupa ce se incheiase relatia cu femeia care ii putea fi mama, Marius a fost vazut in timp ce se arunca in apele reci ale raului Bistrita. Cadavrul tanarului a fost gasit abia dupa o luna, pe 17 decembrie, interval de timp in care echipaje specializate de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt facusera cautari aproape zilnic.

Citeste si: Scandal la o scoala din Craiova. O profesoara care ar fi terorizat copiii cu ani in urma s-a intors la catedra. Parintii au facut un adevarat circ


Dupa moartea lui Marius, procurorii au descoperit probe potrivit carora profesoara traia o poveste fierbinte de dragoste cu tanarul seminarist. Miercuri, judecatorii au decis ca femeia sa fie arestata pentru 30 de zile, sub acuzatia de act sexual cu un minor.

Citeste si: Bataie crunta la scoala. Un elev a fost pus la pamant de un altul, in timp ce continua sa ii care pumni si picioare. Agresorul este un coleg repetent ce nu poate fi exmatriculat

Gestul extrem al elevului e pus pe seama dragostei navalnice pe care i-o purta profesoarei, iar faptul ca ea este insarcinata alimenteaza ipoteza potrivit careia tanarul ar fi tatal. Preotul Iulian Marc isi sustine sotia, de la care asteapta al patrulea copil: “Fiecare o vede pe ea vinovata, dar eu nu vad asa. Exista posibilitatea ca ea sa fie victima. Nu a fost decizia ei, dar a cedat presiunilor si a cazut in plasa lui. Copilul acesta nu era un sfant. Ea regreta ceea ce s-a intamplat. Deja sunt distruse doua familii, asta e lucrul cel mai grav“.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook