“Nu pot sa stau sa nu lucrez. Asta e harul meu. Poate sa-mi ia cineva masina, casa, totul, dar harul de a face inventii nu poate sa mi-l ia nimeni”, spune timsoreanul ori de cate ori are ocazia.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Multe dintre inventiile sale sunt obiecte care contracareaza efectele poluarii asupra corpului omenesc si sunt persoane care sustin ca s-au vindecat de anumite boli datorita lui Davidoni si a inventiilor sale.
Posesor al unor inventii revolutionare, care au facut mare valva, in anii trecuti, ca pantofii antistres, husa si ecranul de telefon care reduc radiatiile, sutienul vibrator care le fereste pe femei de cancerul la san sau ingrasamantul magnetic, Davidoni sustine ca a pus bazele unui nou tip de medicina: medicina vibrationala. 

"Sunt sigur ca prin inventarea acestor "medicamente vibrationale", care actioneaza pe informatia care duce la boala, am pus bazele medicinei vibrationale. De exemplu, de ce s-au imbolnavit rinichii? De vina este meridianul vezicii urinare, ca de acolo primim energie la rinichi. E cel mai lung meridian din corp, care trece prin creier si se blocheaza din cauza stresului si a poluarii”, spune inventatorul pe davidoni.ro 

Astfel, o masca inventata de Ioan Davidoni promite sa revitalizeze functiile rinichilor, sa imbunatateasca functiile sexuale sau sa echilibreze pulsurile energetice. Centura magnetica, produsa de Davidoni, este un alt obiect care promite sa inlature oboseala, sa combata durereile lombare si abdominale. 

In urma cu mai multi ani, Ioan Savidoni a descoperit si ingrasamantul magnetic, cu ajutorul caruia a reusit sa obtina "cel mai mare spic de grau din lume".

Americanii au platit bani grei marilor universitati pentru a ajunge la rezultatele romanului, care isi promoveaza produsele chiar pe site-ul sau. La inceput, ii parea rau cand vedea ca inventiile sale cu care ajungea la targurile internationale erau furate de altii din strainatate.
"Am suferit mult cand am vazut ca ideile mele sunt puse in practica de altii. Un calugar mi-a spus: "Sa va fure lumea toate inventiile, truda dumneavoastra e contorizata la Dumnezeu“. Multe le-am dat si pentru a le face mai populare, altele doar pentru a face bine", a povestit Davidoni. 

foto: davidoni.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si