Cei de la Microsoft au lansat, oficial, cea mai nouă versiune Windows. Noua versiune Windows 11, va putea fi instalată prin sistemul de actualizări automate.

Windows 11 a fost lansat cu câteva ore înainte de data stabilită

Cei ce nu vor să aștepte upgrade-ul pot intra pe site-ul oficial şi iniţia de acolo procesul de instalare.  Utilizatorii au la dispoziție trei opțiuni: folosirea aşa-numitului asistent de instalare, crearea unui stick sau disk bootabil cu kit-ul de instalare, ori descărcarea acestuia în format ISO. 

Descărcarea în format ISO este soluția pentru utilizatorii ale căror PC-uri sunt considerate incompatibile de criteriile impuse artificial de Microsoft. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Modalitățile prin care un virus prin e-mail infectează computerele

Noutățile ce vin la pachet cu noul Windows 11

Windows 11 vine cu o nouă interfață, o nouă bară de task-uri şi un nou meniu Start.  Mai mulți utilizatori apreciază interfața nouă, însă sunt nemulțumiți de faptul că noul sistem de operare pare neterminat. 

O altă nemulțumire a utilizatorilor este legată de faptul că Microsoft încă nu a reuşit să creeze o aplicaţie unică de configurare, cum au iOS şi Android.

Citeste si: De ce nu este bine să deconectezi bateria de la mașină cu motorul pornit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si