Andrei Baciu anunţă că vor fi deschise alte 24 de centre de vaccinare cu serul anti-COVID Johnson&Johnson

Andrei Baciu a trasnmis, joi, că vor fi deschise încă 24 de centre de vaccinare cu serul anti-COVID de la Johnson&Johnson în 20 de judeţe din țară.

Author: Alina Raducu joi 20 mai 2021 , 14:27

Andrei Baciu anunţă că vor fi deschise alte 24 de centre de vaccinare cu serul anti-COVID Johnson&Johnson
Andrei Baciu anunţă că vor fi deschise alte 24 de centre de vaccinare cu serul anti-COVID Johnson&Johnson[Sursa foto: Facebook Guvernul României]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

V icepreşedintele CNCAV a mai precizat că vaccinarea se va efectua fără programare. Încă 20 de centre de vaccinare covid vor fi deschise în spitale.

Acesta a subliniat faptul că serul Johnson&Johnson se poate găsi și în cabinetele medicilor de familie.

Încă 24 de centre de vaccinare împotriva COVID-19 vor fi deschise în 20 de județe din țară

”Primele 24 de centre în care se foloseşte vaccinul dezvoltat de Johnson&Johnson (Janssen) vor fi disponibile în 20 de judeţe. Acesta este doar începutul! În perioada următoare vor fi deschise şi alte centre pentru acest vaccin, în plus faţă de cabinetele medicilor de familie. Împreună cu reprezentanţii autorităţilor locale căutăm cele mai bune soluţii, astfel încât vaccinul anti-covid să ajungă în toate localităţile din ţară. Nu uita! Acest ser (Johnson&Johnson) poate fi găsit şi în cabinetul medicului tău de familie.

Prima dată vorbeşte cu el”, a scris, pe Facebook, Andrei Baciu.

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel aruncă bomba despre pandemia COVID-19: „Pandemia nu s-a terminat! Sunt 24 de mutante în curs de transmitere”

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, anunț pentru români. Ce se întâmplă cu campania de vaccinare

Andrei Baciu anunţă că vor fi deschise alte 24 de centre de vaccinare cu serul anti-COVID Johnson&Johnson
Andrei Baciu anunţă că vor fi deschise alte 24 de centre de vaccinare cu serul anti-COVID Johnson&Johnson[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: O nouă mutație CORONAVIRUS ridică suspiciuni. Mai face față vaccinul Pfizer temutului virus

Astfel, centrele de vaccinare cu Johnson&Johnson vor fi funcționale în: Bacău, Bihor, Bucureşti- Sector 4, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov – Chitila, Mureş, Olt, Prahova, Sălaj, Suceava, Timiş, Tulcea şi Vâlcea.

Baciu a menționat că persoanele care doresc să se vaccineze în aceste centre cu serul Johnson&Johnson nu trebuie să-și facă programare.

Citeste si: Decizie de ultima oră privind starea de alertă. Ce se întâmplă cu amenzile primite de români

Citeste si: O nouă mutație CORONAVIRUS ridică suspiciuni. Mai face față vaccinul Pfizer temutului virus

Citeste si: Câte persoane se vaccinează în fiecare zi în România? Președintele României își dorește 7 milioane de persoane vaccinate până la 1 august 2021

”Alte 20 de centre pentru vaccinul Johnson&Johnson vor fi deschise în mai multe spitale din toată ţara. Pacienţii internaţi pot opta pentru imunizarea cu acest ser, fără programare sau alte documente”, a mai adăugat Andrei Baciu.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si