Postarea unui clujean, ce pune la dispoziția doritorilor o garsonieră de 11 mp, a stârnit un val de ironii în rândul internauților, legate de mărimea acesteia.

Cum s-au amuzat cei ce au văzut anunțul

Un proprietar din Cluj s-a gândit să își scoată spre închiriere garsoniera de 11 metri pătrați pe care o avea, asta pentru a face un ban în plus, fiindcă nu locuia în ea.

Cei ce au văzut anunțul nu s-au putut abține când au văzut mărimea acesteia, astfel că au avut numeroase reacții, una mai amuzantă ca alta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

"Dacă aprinzi lumina aici, poți sa te și bronzezi./ Spațiul de sub chiuvetă, este zona de dinning?/ O încălzești cu o lumânare./ Am deschis anuntul pe laptop...poate macar asa pare mai mare/ Genul de locuinta in care si gandacii de bucatarie sunt predispusi la claustrofobie.", sunt doar o parte dintre comenatriile care au luat cu asalt postarea cu închirierea garsonierei de doar 11 mp.

Citeste si: Maimuțele care au supraviețuit unui uragan devastator au îmbătrânit peste noapte

Care este suma cerută de proprietar pentru garsoniera minusculă

Proprietarul a cerut suma de 200 de euro, iar pe lângă mărimea foarte mică a acesteia, internauții au făcut numeroase ironii și pe seama anunțului făcut chiar de către bărbatul care a scos încăperea spre închiriere.

„Vă propunem spre închiriere o garsonieră în cartierul Gheorgheni. Localizare: Stradă Zambilei nr xx. Suprafaţă: 11 mp. Garsonieră este complet mobilată şi utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4.- cheltuieli lunare mici. Posibilitate de parcare în zonă. Disponibilitate: ocupabilă imediat. Preţ: 200 € (uşor negociabil). Telefon: 0728139xxx. Apartamentul prezentat nu este ceea ce cauţi? Contactează-ne cu încredere, iar noi îţi vom face o căutare personalizată!”, este anunţul postat pe pagina de Facebook a unei agenţii imobiliare.

Citeste si: VIDEO| În România, 1 din 4 copii are probleme de greutate, așadar părinții au început să-i ducă tot mai des la nutriționist, dar și la sala de sport


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si