Mai mulți indivizi necunoscuți au incendiat o cabană cu două etaje și mai multe mașini, seara trecută, în Vișeul de Sus, Maramureș.

Citește și: VIDEO- Incendiu de proporții în Satu Mare. Pompierii s-au luptat mai bine de 3 ore să lichideze flăcările

Aceștia au tras zeci de focuri de armă în motoarele a șapte utilaje forestiere, au sechestrat un paznic și au omorât un câine, după ce o firmă de pe Valea Vaserului a câștigat o licitație pentru o pădure din zonă.


Două utilaje și o mașină de teren au fost distruse de flăcări. Suspecţii ar fi fost înarmaţi cu mitraliere aduse ilegal din Ucraina. 

Citește și: Alertă de incendiu la o clinică din Deva. Pompierii au intervenit

Alertă de incendiu la o clinică din Deva. Pompierii au intervenit

Pompierii din Deva au fost chemați să intervină după ce un fum alb a fost observat ieșind din interiorul unei clinici.

”La locul solicitării s-au mobilizat de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului Deva cu  o autospecială de stingere cu apă  şi spumă şi cu autoscara mecanică.

Sosite la faţa locului, echipajele operative au constatat că fumul provenea de la o instalaţie de răcire pe bază de azot”,  a transmis ISU Hunedoara. 

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”- wowbiz.ro

Citește și:  Un bătrân și-a dat foc la avere de tristețe. Bărbatul a făcut scrum 20.000 de euro. Motivul este șocant

Cei de la ISU Hunedoara au mai transmis faptul că nimeni nu a fost rănit în urma incidentului. 

Un bătrân și-a dat foc la avere de tristețe. Bărbatul a făcut scrum 20.000 de euro. Motivul este șocant

Gestul incredibil la care a recurs un bătrân, aflat în pragul disperării Bărbatul trăiește singur și nu are moștenitori.

Un vârstnic din Argeș și-a dat foc la valiza cu  bani  și la gospodărie, de supărare. Localnicii au văzut flăcările și au alertat imediat autoritățile. În urma incidentului șocant, bătrânul a suferit arsuri la un picior și a avut nevoie de îngrijiri medicale

Citește și: VIDEO- Incendiu masiv în estul Spaniei! Mii de persoane au fost evacuate

Bărbatul a incendiat suma de 20.000 de euro. Această sumă era averea de-o viață a bătrânului de 81 de ani. 

Bărbatul a avut un motiv întemeiat pentru care a recurs la un astfel de gest. El și-a incendiat singur economiile, din cauza unui proces pe care îl avea cu vecinii. Apoi, bărbatul a dat foc şi grajdului. Bătrânul locuiește singur într-o gospodărie din Albeștii de Muscel și nu are moștenitori.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: "Oameni plângând și țipând sub dărâmături. Situația este groaznică". Un restaurant s-a prăbușit peste clienți. Declarațiile oficialilor- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si