Biscuiți de Crăciun cu scorțișoară. Fursecurile în formă de steluțe sau brazi cu scorţişoară sunt inspirate dintr-o reţetă tradiţională germană şi sunt extrem de delicioase. 

Iată cum se prepară rețeta de biscuiți cu scorțișoară de Crăciun!

Rețetă- Biscuiți cu scorțișoară

Ingrediente:

  •  500 g migdale
  •  5 albuşuri
  •  500 g zahăr pudră
  •  2 lingurite scorţişoară
  •  1 lingurita suc de lămâie
  •  200 g migdale măcinate
  •  1 praf sare

Biscuiți de Crăciun cu scorțișoară. O reţetă delicioasă

Biscuiți de Crăciun cu scorțișoară. O reţetă delicioasă

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Reţete prăjituri şi fursecuri de Crăciun

Mod de preparare:

Mai întâi, se mărunţesc cele 500 g de migdale, iar albuşurile se bat cu un praf de sare şi, după ce spuma începe să se formeze, se adaugă sucul de lămâie şi zahărul. Se continuă ba-terea spumei până ce se se obţine o spumă tare. Se opresc 6 linguri de spumă pentru glazură.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Astfel, în spuma rămasă, se adaugă cele 500 g migdale şi scorţişoara. Se amestecă şi aluatul rezultat se întinde într-o foaie de aproximativ 5 mm. Se presară foaia cu cele 200 g migdale mărunţite. 

Mai apoi, se taie fursecurile cu forme de stele şi se aşază în tava de copt tapetată cu hârtie. Se ung cu spuma păstrată şi se coc 30 de minute. După coacere, se lasă timp de o noapte să se usuce bine.

Citeste si: Clătite americane: Reţeta delicioasă pentru un mic-dejun perfect


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si