Câți români s-au vaccinat în ultima zi

Duminică, 25 iulie 2021, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat că 7.987 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care 4.737 cu prima doză.

Author: Andreea Bolocan duminică 25 iulie 2021 , 18:55

Câțti români au fost imunizați  romania bilant vaccinare covid
Câțti români au fost imunizați [Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, în total în ultima zi s-au vaccinat 7.987 de persoane, dintre care 4.737 s-au imunizat cu prima doză.

Citeste si: VIDEO| Imunizare eșuată, la sate

De asemenea, numărul total al persoanelor vaccinate de la debutul campaniei din 27 decembrie 2020 a ajuns la 4.941.949. Au fost administrate 9.318.358.

În acelaşi interval, au fost raportate patru reacţii adverse: una la vaccinul Pfizer şi trei la cel de la Johnson & Johnson.

Alte 61 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

„Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp”, mai precizează CNCAV.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Pfizer[Sursa foto: PixaBay]

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Pfizer

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech (în ultimele 24 de ore): 2.480 de persoane vaccinate cu o doză; 3.079 de persoane vaccinate cu a două doză.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Moderna

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Moderna (în ultimele 24 de ore): 67 persoane vaccinate cu o doză; 105 persoane vaccinate cu a două doză.

Citeste si: Țara care vrea să impună restricții celor care nu vor să se vaccineze: ”Cei vaccinaţi vor avea mai multă libertate decât cei nevaccinaţi”

Câte persoane s-au vaccinat cu serul AstraZeneca

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca (în ultimele 24 de ore): 2 persoane vaccinate cu o doză; 66 de persoane vaccinate cu a două doză.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Johnson & Johnson

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Johnson & Johnson (în ultimele 24 de ore): 2.188. Vaccinul nu necesită rapel.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si