Ce face Adrian Alexandrov în timp ce Elena Udrea luptă pentru libertatea ei din Costa Rica! Foto

Cu Elena Udrea plecată în Costa Rica și cu un statut incert, Adrian Alexandrov face ”naveta” între București și țara latino-americană, logodnicul divei blonde a politicii românești încearcă să își ocupe cum poate mai bine timpul petrecut departe de ”fetele lui”.

Author: Calin Perian luni 01 aprilie 2019 , 00:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Așa că, zilele trecute, Adrian Alexandrov a simțit nevoia să se relaxeze, motiv pentru care a mers la gala la care a luptat Faimosul Mirel Drăgan și, apoi, Daniel Ghiță.

Entuziasmat din cale afară de programul galei, Adrian Alexandrov a ajuns încă de la începutul luptelor, el fiind unul dintre cei care și-au cumpărat bilet VIP pentru a fi cât mai aproape de ringul în care gladiatorii moderni se înfruntau. S-a așezat lângă Nicușor Stan și, după ce au schimbat câteva cuvinte, și-a pironit privirea spre ringul în care luptătorii încercau să își administreze câte un KO. ”Prins” de adrenalina luptelor, Adrian Alexandrov nu a fost prea vorbăreț cu privire la Elena Udrea, logodnica lui aflată în Costa Rica, singurul lucru declarat cu privire la situație ei fiind ”Elena este bine, în sfârșit, totul e bine ”.

Normal, meciul lui Daniel ghiță, main-eventul serii, a fost și cel care l-a agitat cel mai tare pe Adrian Alexandrov, lupta greului K1 de la noi făcându-l pe logodnicul

Elenei Udrea să se ridice în picioare și să îl încurajeze pe român, în lupta cu cehul Petr Vondráček, cu atât mai mult cu cât, pentru câteva minute, înfruntarea a fost echilibrată. Victoria prin KO a lui Daniel Ghiță l-a făcut pe Adrian Alexandrov să se bucure ca un copil, semn că este cu adevărat pasionat de luptele K1 și, după ce a filmat totul cu telefonul mobil, și-a luat, discret, rămas bun de la vecinii de la masă, și a plecat, vizibil grăbit de la Sala Polivalentă din București.

Adrian Alexandrov și Elena Udrea sunt logodiți și au un copil

Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au cunoscut în vara lui 2016, la mare. După câteva ezitări, care își aveau rădăcinile în eșecurile în dragoste pe care le suferise în ultimii ani, Elena a hotărât să înceapă o nouă poveste, cu care însă a fost foarte discretă la început.

Într-un final, cei doi și-au asumat povestea de dragoste și, mai mult decât atât, după o serie de încercări, au și devenit părinții unei fetițe, născute în Costa Rica. La scurt timp de la nașterea fetiței însă, Elena Udrea a fost arestată.  De altfel, acum câteva luni, Adrian Alexandrov a povestit episodul tulburător în care Elena Udrea a fost smulsă de Interpol de lângă fetiţa lor, direct de pe străzile din Costa Rica.

”Noi eram la o scurtă plimbare. Am fost opriţi de patru agenţi(...) S-au prezentat şi ne-au spus că Elena trebuie să-i însoţească. Eram panicaţi că nu ne aşteptam la aşa ceva, plus că, fiind cu copilul pe stradă, m-am gândit doar ce voi face cu fetiţa pentru că ei deja o băgau pe Elena în maşină. Am încercat să vorbesc cu ei în engleză şi le-am explicat că acest copil trebuie să mănânce în jumătate de oră. Ne duceam spre casă că trebuia să o hrănească. Mi-au spus că îmi vor lăsa adresa şi numărul de telefon al şefului lor, să merg la tribunal, să iau lapte. Din informaţiile pe care le am, Alina Bica a cerut audienţă la şeful Interpol, cu câteva luni în urmă. S-a dus la el, i-a spus că dacă are vreodată nevoie de ele să le contacteze, să se prezinte la faţa locului, să vadă ce e de făcut (...)”, a explicat Adrian Alexandrov.

Mai mult, pus în faţa unor teorii ale conspiraţiei care susţineau că fetiţa nu este copilul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov a reacţionat vehement. ”Nu am ce să comentez. Sunt nişte aberaţii ordinare”, ne-a spus, pe atunci, Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Zdrea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si