Ce surprize a avut Clotilde Armand în prima zi ca primar al Sectorului 1. "Uitați ce am găsit în birou"

Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că Primăria Sectorului 1 are 835 de litigii şi "o gaură în bugetul local" de aproximativ 700 de milioane de lei.

Author: Razvan Ilie vineri 30 octombrie 2020 , 19:15

Clotilde Armand, în prima zi de mandat: "Mai mulţi angajaţi şi directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv"[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Noul primar al Sectorului 1, investit în funcție joi, la mai bine de o lună de la câștigarea alegerilor, trece în revistă câteva lucruri "moștenite" de la administraţia trecută.

Printre acestea, o gaură financiară de aproximativ 700 milioane de lei. Clotilde Armand spune că a găsit în biroul primarului şi un distrugător de hârtie, precum şi un baston de poliţist local.

Citeste si: Cel mai mare secret al lui Clotilde Armand! Noul primar al Sectorului 1 este acționar la o televiziune din România! EXCLUSIV

 "Prima mea zi de primar. Am fost în direcţiile instituţiei şi aş vrea să vă prezint câteva date importante moştenite de la administraţia trecută: 835 de litigii; contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanţă; mai mulţi angajaţi şi directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv; avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului; primăria nu este deloc digitalizată, deşi

există infrastructura necesară. Telemunca este imposibilă în aceste condiţii", a declarat Clotilde Armand vineri.

Ce a găsit Clotilde Armand în biroul primarului de la sectorul 1: un baston de cauciuc [Sursa foto: Facebook / Clotilde Armand]

Clotilde Armand, prima zi de mandat la Primăria Sectorului 1

"Mulţi aţi întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteţi observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar a uitat să strângă gunoiul după el. Şi acest baston de poliţist local. Tot în cabinetul primarului", precizează Armand pe Facebook.

Clotilde Armand: „stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei”  

Franțuzoaica de la USR care i-a sedus pe locuitorii sectorului 1 a spus joi, după depunerea jurământului, că noua echipă de la Primăria Sectorului 1 se va ghida după trei principii:  „stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei”.

„Cetăţenii s-au săturat de jaf, de combinaţii şi de promisiuni.  Românii vor să vadă că taxele şi impozitele lor  ajung acolo unde trebuie, nu în conturile unor firme de casă ale unor partide. Cetăţenii vor să vadă că primăria lucrează pentru ei şi nu invers. Vom face un audit. Facem acest lucru pentru a ştii de unde începem şi unde ne situăm. O curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Ne vom ghida după trei principii: stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei. Am încredere că există oameni de bună credinţă în această instituţie care vor lucra alături de mine şi de echipa mea. Împreună învingem şi împreună reconstruim sectorul 1”, a mai adăugat Armand.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si