Guvernatorul regional, Viacheslav Chaus, a declarat că Rusia a lansat patru rachete în jurul orei de 5 dimineața.
„Dimineaţa, inamicul (n.r. trupele ruse) a tras cu rachete în satul Desna. (…) Potrivit informaţiilor preliminare, atacul s-a soldat cu morţi şi mulţi răniţi”, a mai afirmat oficialul ucrainean.

Citeste si: Un tânăr ucrainean a scăpat dintr-o groapă comună după ce a fost împușcat de ruși: „Am crezut că am halucinații”

Povestea unui bărbat care a reușit să se salveze în ultima clipă

Mikola Kulicenko a reușit să se salveze în ultima clipă.  Bărbatul a fost torturat și împușcat de armata rusă. Frații lui au murit într-un mod cumplit, însă el a fost singurul supraviețuitor.

Victima a făcut primele declarații despre cele mai grele momente din viață.

Citește si:  Malurile râului Doneț au devenit un cimitir de tancuri rusești după victoria ucraineană de săptămâna trecută

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mikola a scăpat ca prin minune. El a ieșit dintr-o groapă comună în care a fost aruncat de forțele președintelui rus Vladimir Putin alături de frații lui.

Un militar rus și-a uimit soția prin conversația interceptată

Serviciu ucrainean de Securitate (SBU) a interceptat o altă convorbire între un soldat rus şi soția sa. Înregistrarea audio a fost publicată de jurnaliștii elvețieni Blick, dar autenticitatea acesteia nu a putut fi verificată din surse independente.

Acesta a trecut prin clipe groaznice, mai ales pentru că a fost torturat și împușcat de ruși.

În cele 80 de zile de când a început războiul din Ucraina  soldații lui  Vladimir Putin  au comis numeroase atrocități pe frontul țării victime.

Unele dintre ele au fost recunoscute chiar de ei în conversații cu prietenii sau familiile.

Citeste si: Explicația șocantă pe care a avut-o Vladimir Putin pentru un părinte care și-a pierdut fiul în războiul din Ucraina

Despre o astfel de înregistrare este vorba și de această dată. Un militar rus și-a sunat soția și i-a povestit cum este obligat să ucidă și să execute oameni în Ucraina. Femeia l-a ascultat terifiată, apoi s-a întrebat cum mai pot ei forma o familie având în vedere ce acte comite bărbatul său în teatrul de operațiuni.

Citește si:  Ministrul rus de externe: „Occidentul a declarat un 'război hibrid total' împotriva Rusiei”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si