Mikola Kulicenko a reușit să se salveze în ultima clipă. Bărbatul a fost torturat și împușcat de armata rusă. Frații lui au murit într-un mod cumplit, însă el a fost singurul supraviețuitor. Victima a făcut primele declarații despre cele mai grele momente din viață.

Citește si: Malurile râului Doneț au devenit un cimitir de tancuri rusești după victoria ucraineană de săptămâna trecută

Mikola a scăpat ca prin minune. El a ieșit dintr-o groapă comună în care a fost aruncat de forțele președintelui rus Vladimir Putin alături de frații lui. Acesta a trecut prin clipe groaznice, mai ales pentru că a fost torturat și împușcat de ruși.

Declarațiile cutremurătoare ale bărbatului

Ucraineanul a mărturisit că el și frații săi au fost legați la ochi și duși la o casă din pădure. Acolo ei au fost amenințați că li se vor reteza membrele. Bărbații au fost obligați să le mărturisească soldaților care sunt pozițiile armatei lui Volodimir Zelenski.

Citește si: Zelenski va discuta la Forumul Economic Mondial de la Davos reconstrucția Ucrainei după război

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Frații lui Mikola au fost ținuți în casa respectivă pentru trei zile, iar apoi au fost împușcați. În mod miraculos, Mikola Kulicenko a supraviețuit din groapa comună unde a fost aruncat.

„Viața mi-a bătut moartea. Glonțul a intrat prin obraz și mi-a ieșit pe la ceafă, pe sub ureche. Când m-am trezit, sângele șiroia. Am crezut că am halucinații, că sunt pe lumea cealaltă”,

a mărturisit Mikola Kulicenko.

Tânărul a făcut declarații extrem de emoționante. Rușii nu țin cont de nimic în acest război sângeros, astfel că bărbatul a trecut prin clipe groaznice.

Citește si: Zelenski îl critică pe Emmanuel Macron. "Discută în van cu Putin"

„Când am ajuns acolo, am văzut soldații răniți care zăceau pe paleți”, a adăugat bărbatul.

Chiar dacă a supraviețuit, bărbatul și-a văzut frații trecând prin cele mai grele chinuri. Mikola a trecut prin cele mai groaznice momente, fiind torturat, împușcat și aruncat într-o groapă comună.

Citește si: Este oficial! Finlanda are sprijinul României de a adera la NATO: „Este o zi istorică”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si