Anamaria Chiricheu-Junc a făcut plângere la Poliţie după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru maşini ale familiei au fost găsite cu cauciucurile tăiate. Chiar Chiriceu-Junc a dezvăluit acest lucru, pe un grup de facebook al locuitorilor din Holod, județul Bihor.

  “Azi noapte ne-au fost vandalizate mașinile (4 mașini), atât mie cât și familiei mele, datorită celor de la PNL. Vreau să știe toată lumea de ce sunt în stare.

Oricum, atât Poliția cât și Criminalistica își vor face treaba, s-au luat amprente și vor fi identificați acești indivizi fără scrupule”, a postat candidata la consiliul local Holod.

Cauciucuri tăiate
Postarea candidatei prin care a relatat că mașinile i-au fost vandalizate

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Situaţie incredibilă la alegeri! Procesul de votare a fost oprit! Votul a fost reluat la Costineşti de-abia după două ore!

Citeste si: El e primarul care candidează singur la alegeri de 12 ani! Pentru că nu are contracandidat, Marian Mușat are nevoie de un singur vot pentru a ieși din nou primar!

Citeste si: Doar în România e posibil! Un candidat la primărie a început campania electorală alături de un partid și a terminat-o cu un altul!

Poliția a întocmit dosar penal

Potrivit celor de la ziarul Bihoreanul, candidata a observat acest lucru  după ora 1 dimineața. Chiricheu-Junc, fost viceprimar şi consilieră a primarului în funcţie Ioan Horga,  a văzut că patru maşini care erau parcate în faţa casei din localitatea Vintere, comuna Holod, aveau cauciucurile tăiate, bănuindu-i pe contracandidaţii din campania electorală.

"Apelul prin numărul de urgenţe 112 a fost făcut la ora 2.06.

S-au deplasat la faţa locului Poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Beiuş, au efectuat cercetarea la faţa locului şi s-au sesizat din oficiu în cauză, întocmind un dosar penal în cadrul căreia se efect cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere", a declarat, pentru Bihoreanul, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si