Combina care a stabilit cel mai mare record la recoltat in 2014 a ajuns si in Romania! Afla cat costa si ce poate sa faca!

Cei de la AgroConcept, importatori si distribuitori exclusivi ai produselor New Holland Agriculture in Romania, vin cu o veste extrem de buna pentru cei care se ocupa cu asta.

C.I.P., marți 07 iunie 2016 , 15:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Combina New Holland CR10.90 poate fi cumparata acum si la noi in tara. Aceasta combina a stabilit in 2014 un record mondial reusind sa recolteze 797 de tone de grau in doar 8 ore. Directorul de activitati post-vanzare din cadrul companiei AgroConcept, Florin Marin, a prezentat aceasta masinarie. "Am prezentat la AgriPlanta-Fundulea 2016 pentru prima data combina New Holland CR10.90 care in 2014 a castigat recordul mondial pentru cea mai mare cantitate de grau recoltata in 8 ore si anume 797 tone de grau recoltate in 8 ore. Am fi foarte incantati ca fermieri romani sa fie foarte deschisi in a achizitiona acest tip de combina. Modelul anterior CR90.90 a castigat de asemenea un record mondial in 2008, tot pentru cea mai mare cantitate de grau recoltata in 8 ore, la momentul acela vorbeam de 541 tone de grau. Intre timp, foarte multe combine CR 90.90 au fost livrate pentru campurile din Romania. In primul rand, fermierii romani isi doresc din ce in ce mai mult utilaje mari, capacitatea sa fie crescuta, pentru ca dupa cum stim in perioada recoltatului ne intereseaza ca timpul sa fie foarte scurt. Cateva ore pot face diferenta si desigur, daca avem o combina cu capacitate foarte mare putem sa scapam de stresul de a prelungi campania foarte mult", a declarat acesta pentru cei de la Adevarul.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si