Criminala de la metrou provine dintr-un judet in care sunt inregistrati 6.488 de pacienti cu boli psihice si 192 bolnavi psihic periculosi!

Craioveanca Magdalena Serban (36 de ani) a omorat-o la metrou pe Alina Ciucu, o tanara de 25 de ani din Listeava (judetul Dolj).

Author: Petru Luca Webeditor: A.N. duminică 17 decembrie 2017 , 17:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Intr-un caz incredibil, care a socat opinia publica, craioveanca Magdalena Serban (36 de ani) a impins-o martea trecuta la metrou, in fata garniturii de tren, pe Alina Ciucu, o tanara de 25 de ani din Listeava (judetul Dolj), aceasta pierzandu-si viata. Ziarul craiovean "Gazeta de Sud" a publicat dupa drama o statistica ingrijoratoare, in care se distinge numarul semnificativ de olteni care au probleme psihice.

"Ţara noastră se situează pe locul trei într-o ierarhie a ţărilor cu cei mai mulţi bolnavi psihic din Europa, din care fac parte 23 de state. Peste 350.000 de români suferă de boli mintale, de la depresie până la schizofrenie. În Dolj, în evidenţele Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) figurează 6.488 de pacienţi cu boli psihice şi 192 de bolnavi psihic periculoşi. Există însă mulţi alţii, nediagnosticaţi încă, oameni care ar putea fi trataţi, dar care acum, în lipsa tratamentului, sunt un pericol pentru ei, dar şi pentru cei din jur!", a notat gds.ro. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si