Dan Barna, adevărul despre relația cu Nicușor Dan ”Ne sunăm din când în când” Invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, vicepremierul a spus dacă s-a simțit trădat VIDEO

Dan Barna, invitatul lui Denise Rifai la emisiunea sa de la Kanal D, a vorbit despre cariera sa politică, dar și despre viața sa personală.

Author: Catalina Lohan miercuri 03 martie 2021 , 00:37

Dan Barna la Denise Rifai
Dan Barna, invitat la ”40 de intrebari cu Denise Rifai”[Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dan Barna, care este vicepremier și președinte al Uniunii Salvați România (USR), a răspuns la întrebările puse de jurnalista Denise Rifai, unele dintre acestea fiind legate de relația cu Nicușor Dan, fostul președinte al USR, cel pe

care actualul vicepremier l-a înlocuit la conducerea partidului.

”Vreau să resping ideea că aș fi în conflict cu Nicușor Dan. Nu l-am auzit niciodată pe Nicușor Dan că i-aș fi furat partidul. Asta a fost o speculație a susținătorilor săi sau a presei. El personal nu mi-a spus niciodată lucrul ăsta pentru că știe foarte bine că a fost decizia lui să demisioneze. A plecat mai departe, iar partidul și-a continuat viața, și-a ales un nou președinte, s-a întâmplat să fiu eu și lucrurile au mers mai departe”, a afirmat Dan Barna.

Dan Barna la Denise Rifai
Dan Barna a vorbit despre relatia cu Nicusor Dan[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Dan Barna despre concedierile bugetarilor: „Posibil să se întâmple lucrul acesta”

Întrebat de jurnalistă dacă s-a simțit trădat de Nicușor Dan, care la alegerile parlamentare a susținut PNL, și nu USR, Dan Barna a dezvăluit ce relație are acum cu primarul general al Capitalei. ”Decizia de a susține PNL-ul în alegeri a fost cred o decizie de oportunitate politică. El e primarul Capitalei, guvernul era PNL, e nevoie de resurse și de bună colaborare. Un astfel de suport pentru primarul general presupune suport reciproc în alegeri, pe care Nicușor Dan l-a furnizat. Dincolo de asta eu nu o văd ca o trădare. Am o relație decentă, stăm de vorbă, ne sunăm din când în când, atunci când e un subiect în urma căruia trebuie să vorbim. Dar ideea că aș fi avut vreun conflict cu Nicușor Dan nu e susținută de nicio realitate”, a spus Dan Barna.

Citeste si: Dan Barna anunță că studenții vor avea 50% gratuitate la călătoriile cu trenul

Dan Barna, despre motivul pentru care Nicușor Dan a susținut PNL la alegerile parlamentare

”Nu v-a deranjat nici măcar faptul că a îndemnat oamenii să voteze cu PNL”, l-a întrebat Denise Rifai.

”Nicușor Dan a procedat ca un om politic, primar al Capitalei, care vrea să-și asigure sprijinul guvernului de la acel moment, optând pentru PNL, unul dintre cele două partide care l-au susținut. Lucrul acesta a fost, din punctul meu de vedere, amendat de către electorat. La București, USR PLUS a câștigat alegerile, ceea ce înseamnă că oamenii au făcut foarte clar distincția între o obligație de campanie pe care Nicușor Dan a ales să o onoreze și opțiunile corecte pentru viitorul României care erau la momentul acela USR PLUS”, a mai spus actualul vicepremier la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si