În aceste momente, salvatorii se îndreaptă către locul în care se află cei doi bărbați.

Doi bărbați s-au rătăcit în Munții Măcinului

”Trei salvatori din cadrul Secţiei de Pompieri Măcin, împreună cu 3 pădurari şi un poliţist au plecat într-o misiune de căutare şi salvare  a doi bărbaţi cu vârste de 82 şi 73 de ani după ce au anunţat prin apel la numărul unic de urgenţă 112 că s-au rătăcit în Munţii Măcinului”, a transmis, marţi seară, ISU Tulcea.  

Citeste si: VIDEO- Trupul Roxanei Donisan a ajuns la Suceava. Imagini emoționante de la căpătâiul româncei ucise de rechin

”Echipajele de căutare se deplasează către cei doi conform reperelor pe care le-au transmis. Starea de sănătate a acestora este una bună şi nu au suferit accidentări (după cum au transmis, doar că sunt obosiţi)”, au mai precizat pompierii.  

Mai mulți bărbați au făcut scandal la Târgul de Fete de pe Muntele Găina

Șase bărbați, din județul Bihor, s-au certat, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, toți șase fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Mureș: Turiștii au semnalat prezența unor capcane pentru spargerea cauciucurilor pe traseele din Călimani

Din fericire, jandarmii au intervenit înainte ca scandalul să degenereze într-o încăierare.

Cel de la care a plecat scandalul a fost sancționat cu amendă în valoare de 250 de lei, iar ceilalți cu avertisment scris.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si