Doi tineri, soț și soție, au venit cu mașina de la Paris pentru a vota în țară! După ce au pus ștampila au plecat înapoi spre Franța, pentru că luni dimineață se vor duce la serviciu!

Andreea şi Mircea,  un cuplu din Sălaj, au parcurs cei 1.900 de kilometri dintre Paris și Zalău pentru a vota la alegerile locale.

Author: Matei Vaihan duminică 27 septembrie 2020 , 16:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andreea și Mircea sunt stabiliți de mai mulți ani în Franța, acolo unde bărbatul este manager în domeniul monumentelor istorice, a relatat Agerpres. Originari din Zalău, ei nu au ratat șansa de a vota la alegerile locale, mai ales că în străinătate nu se poate face acest lucru.

„Am venit din Franţa.   Ne-am pornit de la Paris joi seara. Am făcut 1.900 de kilometri până la Zalău, pentru a vota. Simplu. În dimineaţa asta am fost la secţia de votare la care am fost arondaţi, am votat şi acum ne pregătim din nou de plecare. Avem bagajele pregătite pentru că luni dimineaţă trebuie să fim la serviciu, aşa că mai avem încă 1.900 de kilometri de parcurs ”, a declarat Andreea.

Citeste si: Vladimir Drăghia a fost la vot alături de soție! Câștigătorul Exatlon 1 și-a îndemnat fanii să îl urmeze: “Să nu mai asistăm pasiv la bătaia asta de joc”

Citeste si: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu s-a dus la biserică înainte să voteze! Candidatei la primărie i s-a arătat un semn divin! FOTO

Citeste si: Cum s-a dus Regele Cioabă îmbrăcat la vot! Înainte să se ducă să voteze, Regele Internațional al Romilor s-a pozat în fața vilei din Sibiu, pe care și-o construiește în stil colonial! FOTO

Ștampilă vot
Ștampilele de vot i-au așteptat pe alegătorii din toată țara

Cei doi vor să revină definitiv în România

„Am venit, în primul rând, din responsabilitate, pentru că trebuie să ne asumăm responsabilitatea aceasta, pentru a putea mai apoi să avem un cuvânt de spus. Adică nu putem să ne plângem că nu a evoluat comunitatea noastră în sensul în care ne-am dorit, dacă nu am ieşit la vot. Adică nu ne-am exercitat acest drept, nu putem avea pe urmă pretenţii. Pentru a avea acest drept, după alegerile locale, a trebuit să facem acest efort”, a mai spus Andreea.

„Inevitabil ne vom întoarce pentru că ne place mult în România. Oamenii sunt mult mai calzi, faţă de Franţa, unde stai cinci ani într-un imobil şi nu apuci să-ţi cunoşti toţi vecinii, pentru că sunt foarte reci şi le e frică de persoane străine. Dacă ceri o informaţie pe stradă, prima dată se face că nu te-a auzit”, a declarat Mircea, partenerul Andreei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si