Jurnalistul Alexandru Tămășescu a murit la vârsta de 46 de ani. El a fost găsit fără suflare în propria locuință de către un prieten de al său, care era îngrijorat că nu răspundea la telefon.

Citeste si: O polițistă de 22 de ani a fost împușcată în cap în fața unei școli

Alexandru Tămășescu nu era doar comentator sportiv, ci și un pasionat pilot de raliu. 

Jurnalistul Alexandru Tămășescu

Jurnalistul Alexandru Tămășescu a murit la vârsta de 46 de ani

[Sursa foto: Facebook]

Potrivit presei sportive, Alexandru Tămășescu nu era cunoscut cu probleme de sănătate, nu unele care să-i pună viața în pericol.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Jurnalistul sportiv, participase, în urmă cu o săptămână la o cursă de raliuri, unde a fost văzut plin de energie și cu zâmbetul pe buze. Acesta este și motivul pentru care toți cei care l-au cunoscut au fost șocați de moartea subită a lui Alexandru.

Alexandru Tămășescu

Alexandru Tămășescu nu era cunoscut cu probleme de sănătate

[Sursa foto: Facebook]

Pilotul Titi Aur: "A fost unul din trainerii noștri foarte buni" 

Pilotul de raliuri, Titi Aur, a vorbit despre moartea prietenului său, Alexandru Tămășescu.

Acesta spune că nu i-a venit să creadă în momentul în care a aflat vestea tristă, ba mai mult, a crezut că este vorba despre o glumă proastă făcută de cineva.

Titi Aur mărturisește că nu cunoaște care ar putea fi cauza morții.

"Am primit un mesaj de la unul dintre colegii noștri, în primă fază am crezut că e o glumă proastă. Alexandru era aventurier, îi plăcea să meargă în excursii, cu rulota, să plece pe malul mării, era un tip rebel, dar un rebel decent, nu exagera. Îmi pare foarte rău, nu știu ce s-a întâmplat, nu am mai multe informații”,

a declarat, pentru un post TV, Titi Aur.

„Din păcate, Dumnezeu să-l odihnească, am auzit în această dimineață, mi-au spus colegii mei de la academie, de la concursurile de conducere defensivă. Și asta pentru că era unul dintre colegii noștri, unul din trainerii noștri. Eu mă cunosc cu el de foarte mult timp. Am făcut cu el emisiuni, am participat la emisiuni pe care le făcea el. Ne filma de fiecare dată la raliu și făcea reportaje pentru diferite televiziuni. Era prietenul nostru, era din anturajul nostru, iar pentru mine, în afară de prietenie, a fost unul din trainerii noștri foarte buni", a mai spus pilotul.

Cauza decesului nu este cunoscută momentan, comentatorul fiind singur în casă atunci când s-a întâmplat tragicul eveniment. Tămășescu a lăsat în urma sa o fetiță, din singura lui căsnicie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si