Firea, critici dure la adresa întâlnirii între Ludovic Orban şi liderii USR şi PLUS: "Au venit să joace păcănele la Palatul Victoria"

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a criticat întâlnirea între Ludovic Orban şi liderii USR şi PLUS de vineri noaptea la Palatul Victoria.

Author: Catalina Popa sâmbătă 01 august 2020 , 12:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Abuz de funcţie! Abuz de putere! Abuz de încredere! Folosirea fondurilor publice pentru interese de partid! În stânga (sus) acum câteva zile, o delegaţie Sanitas, cu multe probleme rămase nerezolvate de către guvernanţi.

În dreapta (jos) o delegaţie politică, venită aseară să joace păcănele la Guvern!   Dacă mai aveam cu toţii vreo speranţă că acest guvern lucrează de dimineaţă până seara în interesul românilor, una mică, mică, aceasta s-a năruit definitiv!”, a scris Gabriela Firea sâmbătă pe Facebook.

"La Guvern au fost chemaţi politicienii care nu au altceva planificat decât să dea tunuri în Bucureşti"

 

Citeste si: Paralizat de la gât în jos și imobilizat în scaun cu rotile, Mihai Neșu este executat silit de Primăria Oradea! Fostul fotbalist a primit somație de la Direcția Economică!

Aceasta a adăugat că astfel de negocieri politice într-o clădire a unui guvern este un caz unic în lume raportat în ţările democratice.

„Caz unic în lume, raportat la ţările democratice, nu la dictaturi, clădirea Guvernului din Piaţa Victoriei-cea care ar trebui să fie laboratorul deciziilor bune pentru toţi românii, indiferent de regiune istorică, vârstă, profesie, confesiune, opţiuni politice-a fost pângărită prin transformarea acesteia în loc de tranzacţii politice murdare, în detrimentul cetăţenilor. În sala Moldova, de la etajul 1, în care de obicei sunt primite delegaţiile sindicatelor, patronatelor, investitorilor strategici-din ce în ce mai puţini-, au fost chemaţi politicienii care nu au altceva planificat decât să dea tunuri în Bucureşti!”, a completat Firea.

Citeste si: Raed Arafat: „Creşterea numărului de cazuri pe plan naţional nu se datorează doar litoralului”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei a mai criticat prezenţa lui Vlad Voiculescu la Guvern, fost ministru al Sănătăţii în Cabinetul Cioloş.

„Să ţinem cu toţii minte această fotografie! În ea este şi un anume domn Vlad, relaxat, pentru că şi-a negociat postul de viceprimar al Capitalei, responsabil cu domeniile sănătate şi social!  Adică lupul paznic la oi!  Dacă în 4 ani de zile, prin investiţii consistente în spitalele din Capitală, acestea arată net superior spitalelor Ministerului Sănătăţii, se pregăteşte să vina pe turnantă nepotul unchiului, cu afaceri în domeniu, să facă ce ştie el mai bine! Pentru o mână de oameni, privilegiaţi, nu pentru toţi bucureştenii.”, a explicat Firea. 

Edilul precizează ne aşteaptă pe toţi schimbări majore, în cazul în care dreapta câştigă.

„Să ne aşteptăm la privatizatea sistemului de sănătate, la tarife pe care nu şi le pot permite decât cei cu venituti foarte mari, la achiziţii îndreptate către firmele de casă! La blocarea transplantului, aşa cum a mai făcut că ministru! Iar în domeniul social, să fie eliminate “pomenile” acordate de primarul Firea, cum ar fi sprijinul financiar pentru copiii cu dizabilităţi, pentru gravide, nou-născut, cupluri infertile, analize genetice pentru afecţiuni oncologice etc. Asta ne aşteaptă pe toţi!  Asta s-a tranzacţionat aseară, la masa guvernului!”, a mai spus Gabriela Firea.

Ea a mai declarat că sunt mulţi români inteligenţi care nu vor vota aceşti politicieni care „joacă alba-neagra la sediu Guvernului”.

Citeste si: Arad – Masca de protecţie, obligatorie în mai multe spaţii deschise din judeţ, pe toată durata stării de alertă

„Un candidat la Primărie interesat doar să dea în judecată cetăţeni şi investitori pentru presupuse vicii urbanistice şi un candidat de viceprimar care vrea să facă inaccesibilă sănătatea pentru cei cu venituri mici şi medii! Norocul nostru, al tuturor, este că Dumnezeu nu doarme niciodată şi că cetăţenii sunt muuult mai inteligenţi decât îi cred aceşti politicieni care joacă alba-neagră în sediul guvernului!”, a conchis Firea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si