Focar masiv de COVID-19 la Primăria Sectorului 6. Începe ancheta epidemiologică

Primarul Setorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat, joi, că mai mulţi angajaţi ai instituţiei au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Aceştia prezentau simptome ale bolii. În instituţie a fost dispusă o anchetă epidemiologică şi au fost luate mai multe măsuri, una dintre ele fiind reducere a prezentei fizice la locul de muncă pentru mai mulţi angajaţi.

Author: Andreea Bolocan joi 11 martie 2021 , 17:00

Angajați ai primăriei sector 6, testați cu COVID-19 primarul ciprian ciucu
Angajați ai primăriei sector 6, testați cu COVID-19
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Primăria Sectorului 6 informează asupra faptului că ieri, 10.03.2021, în urma testării rapide cu test rapid Covid-19 antigen, mai mulţi angajaţi din cadrul instituţiei au fost depistaţi pozitiv.

Aceştia acuzau simptome specifice infectării cu virusul Sars Cov 2”, a anunţau, joi, primarul Sectoruui 6, Ciprian Ciucu.

Acesta a precizat că a fost convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi au fost dispuse măsurile necesare de prevenţie pentru răspândirea virusului sars-cov-2.

Noi măsuri restrictive pentru angajații primăriei

Primarul Ciprian Ciucu a precizat și faptul că printre măsurile dispuse pentru a preveni răspândirea virusului sars-cov- 2 se află și cele care prevăd reducerea prezenței fizice la locul de muncă pentru mai mulți angajați. 

Citeste si: Vaccinul Johnson & Johnson, undă verde pentru aprobarea în UE

”Printre acestea, vor fi si masuri de reducere a prezentei fizice la locul de muncă pentru mai mulţi angajaţi. Informăm cetăţenii că, în perioada următoare, pot fi întâmpinate dificultăţi în contactarea instituţiei, precum şi întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluţii/acte.”

Ciucu și-a cerut scuze localnicilor din sectorul 6

”Ne cerem scuze, pe această cale, şi dorim să vă asigurăm că sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situaţie să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal. Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa [email protected]”, a mai anunţat primarul.

Citeste si: Vești incredibil de bune: Se va extinde capacitatea de vaccinare în zonele puternic afectate de COVID-19

Primarul Sectorului 6 face apel către locuitorii din sectorul 6 al Capitalei pentru respectarea măsurilor de protecţie COVID-19 și le mulțumește acestora pentru întelegerea acordată, în ceea ce privește întârzierile la comunicarea unor acte.

”Vă mulţumim pentru înţelegere şi facem un apel către toată lumea să respecte măsurile în vigoare pentru prevenirea şi combaterea virusului ASRS CoV-2”, a mai scris Ciucu pe Facebook.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si