"Ghid de supravietuire" in cazul unui atac nuclear, facut public in China! Tara vecina a Coreei de Nord se pregateste pentru orice eventualitate
Extern

"Ghid de supravietuire" in cazul unui atac nuclear, facut public in China! Tara vecina a Coreei de Nord se pregateste pentru orice eventualitate

V.P.
6 dec 2017

Ziarul de stat din orasul Jilin, situat in nord-estul tarii, aproape de granita cu Coreea de Nord, a publicat o serie de sfaturi „de bun simt” privind felul in care cititorii se pot proteja in cazul unei explozii sau unui atac cu arme nucleare.


Articolul explica pe o intreaga pagina a Jilin Daily, felul in care armele nucleare sunt diferite de cele traditionale si instruieste oamenii pentru a se proteja in eventualitatea unui atac.

Cei care sunt afara in timpul unui atac ar trebui sa se ascunda intr-un transeu, sa isi acopere pielea expusa sau sa se arunce intr-un lac sau rau.

De asemenea, au fost puse la dispozitia cititorilor ilustratii care ii invatau cum sa scape de contaminarile radioactive.

Printre sfaturi se numara si spalatul pantofilor cu apa, curatarea urechilor cu betisoarele specifice precum si o imagine cu un copil care vomita pentru a arata modalitatea de a elimina substantele radioactive prin tehnici ca lavaj gastric sau inducerea urinarii.

Citeste si: Cinci persoane au fost ranite in urma accidentului feroviar din Germania

Citeste si: "E Dumnezeu cu o camera foto?". O iluzie optica infioratoare face ravagii pe internet

Citeste si: 11 imigranti, printre care si trei copii, au fost descoperiti intr-o remorca sigilata cu superglueChina a aratat o ingrijorare profunda fata de programul nuclear al Coreei de Nord si a facut apeluri catre Statele Unite ale Americii si Coreea de Sud sa nu mai provoace guvernul de la Phenian. Avioanele de lupta americane vor zbura pe 6 decembrie deasupra Peninsulei Coreene in cadrul unor exercitii comune efectuate impreuna cu Coreea de Sud. Phenianul a avertizat ca aceste exercitii risca sa cauzeze un razboi in peninsula.
 

viewscnt
TAGURI: ghid, atac nuclear

Urmareste-ne pe Facebook