Laura Bretan a dat lovitura. Succes rasunator pentru micuta romanca

Laura Bretan da lovitura dupa lovitura. Micuta romanca a obtinut un nou succes urias.

A.L., duminică 02 octombrie 2016 , 14:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Laura Bretan a dat lovitura. Succes rasunator pentru micuta romanca
Laura Bretan da lovitura dupa lovitura. Micuta romanca a obtinut un nou succes urias. Adolescenta care s-a calificat, anul acesta, în finala show-ului de televiziune „America’s Got Talent” a castigat aseara, la Roma, trofeul Festivalului international Propatria, Gala tinerelor talente romanesti.
La a 6-a editie a evenimentului au mai concurat tineri din Italia, Romania, Danemarca, Spania si Marea Britanie. La festival a participat, în semn de sustinere pentru tinerii romani, si ministrul pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Maria Ligor, anunta rador.

Adolescenta care s-a calificat, anul acesta, în finala show-ului de televiziune „America’s Got Talent” a castigat aseara, la Roma, trofeul Festivalului international Propatria, Gala tinerelor talente romanesti.La a 6-a editie a evenimentului au mai concurat tineri din Italia, Romania, Danemarca, Spania si Marea Britanie.

La festival a participat, în semn de sustinere pentru tinerii romani, si ministrul pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Maria Ligor, anunta rador.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si