Mark Zuckerberg a anunțat peste 10.000 de concedieri, după ce Meta a început să renunțe masiv la angajați. CEO-ul a mai apelat în trecut la astfel de tactici, când în luna noiembrie a anului trecut au mai fost concediați aproximativ 11.000 de angajați.

Fondatorul Facebook se gândește să facă o nouă rețea de socializare.

Citește și: Facebook introduce noi schimbări pentru utilizatori. Ce nu vei mai avea voie să postezi?

Mark Zuckerberg, regele concedierilor

Meta, care este deținută de Mark Zuckerberg, a anunțat recent că în prezent se lucrează la crearea unei noi rețeli sociale. Se spune că noua rețea de socializare ar fi cu mult peste Twitter, motiv pentru care ar putea fi un concurent imbatabil.

De asemenea, se presupune că noua aplicație a Meta este concepută pentru a interopera cu acest tip de rețea, cum ar fi Mastodon.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Conversații secrete pe WhatsApp. Puțini români știu aceste trucuri

„Ne gândim la o reţea socială descentralizată şi independentă, care să permită partajarea mesajelor scrise în timp real”, se arată într-un comunicat.

Mastodon presupune o funcționare pe bază de servere descentralizate.

Citește și: Politicienii români și succesul pe TikTok

În plus, aceasta nu are un administrator central sau un factor de decizie. Acest lucru îl face unic și îl face să se îndepărteze de strategiile puse în practică în trecut ale giganților din domeniul tehnologiei.

Mark Zuckerberg a avut pierderi financiare în 2022

Se pare că anul 2022 nu a fost unul blând pentru miliardarii planetei. Spre exemplu, celebrul Elon Musk a pierdut peste 100 de miliarde de dolari anul trecut, în timp ce fondatorul Facebook a rămas și el fără zeci de miliarde.

Citește și: Premiile Oscar 2023. Care este cel mai bun film desemnat în gala premiilor Oscar?

În cazul lui Mark Zuckerberg, banii nu sunt singura sursă a fericirii. Priscilla Chan, cea lângă care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, este însărcinată. CEO-ul Facebook se pregătește să devină tată din nou, iar primele imagini cu burtica de gravidă a partenerei sale au fost postate după revelion.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si