Vă prezentăm o serie de mesaje care să vă inspire si pentru a le trimite sărbătoriţilor de Sfânta Maria cele mai bune gânduri prin mesaje cu ocazia acestei zile sfinte.

Mesaje de Sf. Maria 2021: Cele mai frumoase 20 de urări

Sf. Maria să te aibă în pază mereu, pe tine și pe toți cei dragi ție. La mulți ani!

Fie ca sărbătoarea Sf Maria să îți aducă în suflet și în casă multă bucurie, speranță, sănătate și binecuvântări. La mulți ani!

Aceasta este o zi în care inima ta învinge orice urmă de tristețe pentru a face loc momentelor frumoase. Cu ocazia zilei de nume, îți urez un călduros la mulți ani!

Fie ca toate întâmplările vesele și momentele încărcate de zâmbete să nu te ocolească niciodată! Îți doresc o zi de Sf Maria binecuvântată!

Cu ocazia acestei zile speciale, îți transmit aceste urari de Sfanta Maria! Îți doresc ca fiecare zi să fie plină de bucurie, fiecare seară o oază de liniște, iar fiecare clipă cu cei dragi de neuitat! La mulți ani!

Citeste si: Rugăciune către Sf. Maria: Face minuni pentru sănătate

Citeste si: Obiceiuri de Adormirea Maicii Domnului: Superstiţii care aduc noroc

Dragă Maria, te îmbrățișez cu drag și îți trasmit cele mai calde gânduri cu ocazia acestei zile minunate. La mulți ani!

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”- wowbiz.ro

Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească, pașii tăi să aleagă întotdeauna drumul cel bun, iar viața să îți fie mereu plină de cei dragi. Îți doresc o zi de Sfanta Maria cât mai frumoasă!

De ziua ta îți doresc un cer senin, prezența celor dragi alături de tine, zâmbete dese, dragoste în inimă și momente unice și memorabile pe care să ți le amintești cu drag peste ani și ani. La mulți ani!

Îți doresc să te bucuri de binecuvântările din viața ta, să treci peste momentele mai grele cu curaj și să zâmbești plină de iubire asemeni Maicii Domnului, cea al cărei nume îl porți. La mulți ani!

O sărbătorim pe Fecioara Maria si te sărbătorim pe tine. Sa ramai mereu blânda, buna si drăguța cu toți cei din jurul tău!

La mulți ani! Îți doresc să rămâi aceeași persoană minunată pe care am cunoscut-o și pe care continui să o cunosc zi de zi. Îți urez sănătate, fericire, liniște și curajul de a deveni din ce în ce mai bun în fiecare moment.

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume îl porți, învață sa ierți, sa fi mai bun, mai înțelept, sa mă ierți când greșesc si sa mă înveți sa fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani!

Asemeni Fecioarei Maria, și tu ești un cadou minunat pe care îl primesc cu drag în viața mea! Îmi doresc ca prietenia dintre noi să să reziste întotdeauna, ca oricând ne vom vedea, să ne bucurăm de prezența celeilalte. La mulți ani!

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

Citeste si: Mesaje de Sf. Maria 2021: Imagini cu text pentru sărbătoriţii zilei

Urări și mesaje frumoase de Sfânta Maria 2021

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor. Dumnezeu sa te călăuzească in tot cea-ce faci. La mulți ani!

Cu ocazia acestei sărbători frumoase îți doresc ca Dumnezeu să îți aducă în suflet bucurie, bunătate, iubire și speranță pentru a vedea binele în fiecare zi. Îți doresc o viață lungă și frumoasă, plină de binecuvântări și momente memorabile alături de familie și prieteni. La mulți ani de Sfanta Maria!

Zi sfântă De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

De Sf. Maria De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor.

Citeste si: Ce nume se sărbătoresc de Sf. Maria?

Fiecare sărbătoare este un prilej pentru a ne apropia de cei pe care îi iubim din viețile noastre, amintindu-ne de momentele frumoase petrecute împreună cu ei. Bucură-i pe cei dragi de ziua lor cu aceste mesaje de Sf Mărie!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si