"Povestea de succes Kanal D va apartine voua, telespectatorilor nostri, celor care ne-ati insotit intr-o calatorie extrordinara, de-a lungul celor aproape 10 ani care s-au scurs de cand acest post a inceput sa emita. Multumesc echipei Kanal D si multumesc celor carora ne adresam zi de zi, celor care ne provoaca sa fim an de an tot mai buni in profesia noastra.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pentru ca am fost conectati in permanenta cu telespectatorii nostri si am consolidat o echipa unita si creativa, Kanal D a ajuns la performante remarcabile. In 2016, Kanal D s-a situat pe locul doi in topul televiziunilor, la nivelul publicului National si de la orase, iar in luna noiembrie, Kanal D a fost lider de audienta in Prime Time, la nivelul intregii tari. Am ajuns la sufletele romanilor, iar asta ne onoreaza si ne obliga sa fim si mai buni de aici inainte.

Va multumesc si va doresc din tot sufletul Craciun fericit si un An nou cu multe impliniri, alaturi de Kanal D!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si