Otravă pură care îți distruge oasele. O bei în fiecare zi fără a ști cât de toxică este pentru organism

Specialiștii sunt îngrozniți! Oamenii din întreaga lume consumă zilnic acest tip de băuturi fără să știe ce efect devastator au asupra organismului. Oasele sunt, pur și simplu, distruse în timp. Iată ce se întâmplă în corpul tău!

Author: Mircea Pop duminică 16 august 2020 , 14:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sucurile cu acid sunt o adevărată bombă pentru organism și efectele devastatoare se văd în timp. Conform cercetătorilor, sucul este, pur și simplu, otravă în pahar şi afectează corpul. Oasele sunt cele care, pe parcursul anilor, au cel mai mult de suferit.

Ca să înțelegem mai bine, iată ce se întâmplă în organism când le consumăm:

În primele 10 minute- O cană de suc acidulat conţine aproximativ 10 linguri de zahăr, adică nici mai mult, nici mai puțin decât 100% din doza zilnică. Fosforul, responsabil de aromă, intră în sistem.

După 20 de minute- Nivelul de glucoză este în creștere şi creşte și nivelul de insulină. Ficatul începe să transforme zahărul în grăsime.

Efectul asupra organismului

După 40 de minute- Cafeina din suc este absorbită complet. Fluxul sanguin creşte şi ficatul eliberează şi mai mult zahăr în sânge.

Creierul tău blochează receptorii hormonali pentru adenozină, astfel previne oboseala.

Citeste si: Mădălina Crețan, adevărul despre moartea soțului ei: "A avut perioade în care s-a chinuit" Iris, fiica lui Nosfe, a presimțit moartea tatălui său- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: Otrava din farfurie. Şi tu pui asta în ciorbă, fără să ştii că este extrem de toxic

După 45 de minute- Secreţia de dopamină creşte, inducând o stare asemănătoare cu heroina.

După 50 de minute- Fosfatul de magneziu, acidul fosforic, zincul şi calciul duc la o accelerare a digestiei. Se limitează excreţia de calciu în urină.

Energie, dar cu un preț

După 60 de minute- Toate mineralele care ar trebui să ajungă în oase, inclusiv magneziul, calciul şi zincul, sunt excretate în urină.

După o oră- Te simţi cu multă energie şi începi să ai schimbări de stare.

Citeste si: Familie otrăvită cu ciuperci. Două femei au murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si