Proteza dentară nu mai e un chin! Cele mai noi inovații în domeniu

Ani la rândul, a purta o proteză dentară era un chin. Acum te poți bucura de cele mai noi inovații care stau la baza cremelor adezive pentru proteze dentare.

Author: Alina Raducu miercuri 24 noiembrie 2021 , 18:24

Proteza dentară nu mai e un chin! Cele mai noi inovații în domeniu

Proteza dentară nu mai e un chin! Cele mai noi inovații în domeniu

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iată mai multe noutăți pe care trebuie să le știi dacă porți proteză dentară și care îți pot schimba stilul de viață! În secolul XXI, progresele științifice apar fără încetare în aproape toate aspectele vieților noastre. Persoanele care poartă proteze dentare se pot bucura de cele mai noi inovații din domeniu.

Corega Max Sigilare realizează o prindere etanșă și oferă protecție împotriva particulelor alimentare care pot pătrunde între proteză şi gingie, oferind, în același timp, o fixare puternică, de durată.

Mark Penegar, din cadrul departamentului de Cercetare și dezvoltare de la Corega, ne explică beneficiile extraordinare ale produsului, oferindu-ne informații fascinante despre forța care se află la baza acestuia.

Citeste si: Sfaturi prețioase pentru fixarea solidă a protezei dentare, care durează până la 12 ore

De ce ați decis să creați Corega Max Sigilare?

Am întrebat mai multe persoane care poartă proteze dentare ce caracteristici ale cremelor adezive pentru proteze sunt cele mai importante- 84% au spus că le-ar plăcea un produs care oferă o fixare puternică, iar 82% ne-au spus că este important ca aceste creme adezive pentru protezele dentare să nu permită pătrunderea alimentelor sub proteză.

Astfel, Corega Max Sigilare își propune să răspundă acestor necesități, venind în ajutorul persoanelor care poartă proteze dentare, pentru ca acestea să se simtă în largul lor atunci când mănâncă sau vorbesc și să zâmbească plini de încredere.

Citeste si: Proteza dentară îmi va schimba fizionomia? Răspunsul specialiștilor

Cum acţionează Corega Max Sigilare?

Corega Max Sigilare este o cremă adezivă atât pentru protezele dentare totale, cât și pentru cele parțiale. Iată și explicațiile științifice:

  • Produsul conține doi polimeri adezivi (lanțuri de molecule microscopice legate între ele) care își măresc volumul în prezența umidității, în acest caz, saliva care se găsește în gura ta.
  • Astfel, se creează o structură 3D între proteza dentară și țesutul gingival, formând o etanșare superioară*. De asemenea, nu permite pătrunderea particulelor de alimente, care pot provoca iritare.
  • Un aplicator pentru precizie special conceput asigură eliberarea unui flux mai redus de cremă adezivă. Astfel, o poți aplica precis și uniform, indiferent de dimensiunea și de forma protezei tale dentare. Rezultatul constă într-o acoperire a suprafeței cu 36% mai mare** și într-o fixare solidă, care durează până la 12 ore.
  • Noul aplicator pentru precizie, cu vârf mai subțire, te ajută, de asemenea, să aplici cantitatea corectă. Această fixare și stabilitate îmbunătățită a protezei sporește forța de muşcare cu până la 38%***.
  • Are o formulă fără arome, care nu afectează gustul mâncării sau al băuturii tale

Care sunt principalele beneficii pentru purtătorii de proteze dentare?

Etanșarea superioară și fixarea timp de 12 ore reprezintă principalele caracteristici ale cremei Corega Max Sigilare. Însă, pe lângă aceste beneficii tehnice, sperăm că purtătorii de proteze dentare vor resimți și câteva avantaje de ordin emoțional la utilizarea produsului. Prin acțiunea de blocare a pătrunderii particulelor de alimente iritante și prin faptul că te asiguri că nu mai ai grija alunecării protezei, te poți bucura pur și simplu de plăcerile de zi cu zi ale vieții.

Alege și tu crema adezivă Corega Max Sigilare pentru proteza dentară și profită de noile inovații special concepute pentru a-ți oferi mai multă încredere și stabilitate atunci când mănânci sau vorbești. Vei vedea cum viața ta se va schimba semnificativ!

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

* Pe baza procentului de acoperire a suprafeței, comparativ cu crema adezivă Corega Ultra Fixare Neutro, în teste de laborator

**Pe proteza dentară superioară, comparativ cu crema adezivă Corega Ultra Fixare Neutro, în teste de laborator

*** Comparativ cu situaţia în care nu s-a utilizat cremă adezivă pentru proteze dentare, după 1 oră.

Citeste si: Regulile de aur pentru curățarea unei proteze dentare

Cum se utilizează cremele adezive pentru protezele dentare pentru a profita din plin de beneficiile oferite?

A învăţa să mânânci cu proteza dentară în gură este un pas mic pe care îl poţi face cu uşurinţă în călătoria ta către posibilitatea de a te bucura de fiecare înghiţitură.

Iată care sunt paşii de aplicare a cremei adezive COREGA MAX SIGILARE :

Pasul 1

Curățaţi și uscaţi proteza dentară.

Pasul 2

Aplicați crema adezivă în benzi continue conform figurii alăturate, nu foarte aproape de marginile protezei dentare.nr cuvinte: 1132

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Citeste si: Dimineața Nebună: Un bărbat a sunat panicat la 112 să reclame că o femeie străină e în patul lui. Ce au descoperit polițiștii la fața locului este de-a dreptul bizar- AUDIO- radioimpuls.ro

 

  • Proteză superioară: Aplicaţi sub forma unei benzi lungi şi continue. Aplicaţi două benzi mai scurte în mijlocul protezei.
  • Proteză inferioară: Aplicaţi sub forma unei benzi lungi şi continue.
  • Proteză parţială: Aplicaţi două benzi scurte.

 

Pasul 3

Clătiţi gura înainte de introducerea protezei.

Pasul 4

Potriviți proteza în gură, presați ferm și mușcati pentru câteva secunde pentru a o fixa.

Modificări care au loc în timp

Chiar și o proteză adaptată corespunzător poate suferi modificări în timp. Acest lucru se datorează faptului că oasele aflate sub gingii se pot atrofia în mod natural, determinând modificarea formei gurii. Utilizarea cremei adezive COREGA pentru protezele dentare previne deplasarea excesivă a protezei în timp ce mâncați sau vorbiți. Dacă sunteţi îngrijorat de starea protezei dentare, de sănătatea gingiilor sau a dinților, consultați medicul stomatolog.

Citeste si: Ce tipuri de proteze dentare există?

Controale periodice

O proteză dentară ar trebui să poată fi folosită câțiva ani de zile, dacă este bine îngrijită. De aceea este atât de important să mergeți periodic la medicul stomatolog, pentru ca acesta să verifice dacă proteza este folosită în mod corespunzător. Un control periodic vă ajută, de asemenea, să depistați orice posibile infecții sau alte probleme din cavitatea bucală și să le tratați din timp. Întrebați medicul stomatolog cât de des trebuie să mergeți la control.


Abonează-te pe
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si