"Referendumul se poate repeta". Cine spune asta si când s-ar putea întâmpla

Deputatul PSD a declarat în Parlament că din punctul său de vedere acest referendum s-ar putea repeta odată cu alegerile europarlamentare, din 2019

E. V., luni 08 octombrie 2018 , 17:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Referendumul pentru redefinirea familiei s-ar putea repeta, este de părere deputatul PSD, Elvira Şarapatin. 
 
Deputatul PSD a declarat în Parlament că din punctul său de vedere acest referendum s-ar putea repeta odată cu alegerile europarlamentare, din 2019, potrivit Mediafax. "Din punctul meu de vedere, acest referendum se poate repeta şi ar fi în ordine. Da, aş susţine să se repete acest referendum odată cu europarlamentarele”, deputatul PSD Elvira Şarapatin.
 
Pentru Elvira Şarapatin rezultatul înregistrat la referendum este "de neînţeles", iar PSD poartă o parte din vină, a mai declarat deputatul PSD. „E de neînţeles oarecum. Nu îmi explic acest fenomen. Publicitatea agresivă făcută de cei de la USR şi mai mulţi să ştiţi că a prins în rândul populaţiei. Şi noi suntem vinovaţi, ceilalţi, nu a fost destul de bine...noi nu prea am făcut multă campanie de informare. Păi de ce? Pentru că, din punct de vedere politic, ni s-a interzis aşa ceva. Nu ni s-a interzis, m-am exprimat eu greşit, dar nu trebuia să ne asumăm politic şi atunci timpul nostru, al parlamentarilor, a fost foarte scurt pentru aşa ceva, eu personal am fost şi am informat atât cât mi-a permis timpul (...) Trebuia să ne asumăm nu politic, dar să ne asumăm o campanie foarte puternică de informare şi noi membrii de partid”, a declarat Şarapatin.
 
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si