Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Toata scena a fost filmata de camera de supraveghere montata la terasa unde barbatul isi bea cafeaua.

La un moment dat, in dreptul terasei parcheaza o masina. Pesemne cunoscuti ai barbatului, din moment ce acesta ii saluta. Omul se ridica de la masa si porneste in intampinarea noilor veniti.

Se apropie de masina si pare ca schimba cateva cuvinte cu ei. Din autovehicul ies alti doi barbati si o femeie. Dupa cateva secunde, victima vrea sa intre inapoi pe terasa, iar agresorii prind momentul potrivit si il asalteaza cu pumnii si picioarele.

In timp ce totul se transforma intr-o incaierare dramatica, femeia venita cu agresorii sta pur si simplu si priveste. La un moment dat, incearca sa il traga de mana pe unul dintre ei, probabil pentru a-l mai domoli.

Bataia continua, desi este evident ca victima nu poate sa tina piept furiei celor doi. In scurt timp este pus la pamant, iar agresorii continua sa-l loveasca cu pumnii si picioarele.
Practic lovesc ca intr-un sac de box. In cateva secunde, se pravalesc cu totii pe ciment. Femeia incearca din nou sa intervina. Pesemne incearca doar sa-i mai stapaneasca putin pe cei doi agresori, pentru a nu se ajunge la o adevarata tragedie.

Dupa alte cateva secunde, agresorii isi lasa victima inerta, la pamant. Asaltul de pumni si de picioare primite lasa barbatul fara pic de vlaga si aproape inconstient.
In tot acest timp, cei 3 "musafiri" se urca rapid in masina si pleaca.

Oamenii din zona s-au strans imediat in jurul barbatului cazut si au chemat ambulanta. Omul a fost preluat de paramedici si transportat la spital. Imaginile filmate de camera de supraveghere vor fi analizate de politisti, care vor stabili pedeapsa agresorilor in functie de numarul de zile de ingrijire medicala de care va avea nevoie victima.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si