Nona și Patrick au parte de momente romantice împreună, Este prima lor escapadă amoroasă în afara „Casei Iubirii”!

După o perioadă lungă și tensionată, plină de neînțelegeri generate din gelozie și orgoliu, Nona și Patrick pot în sfârșit să răsufle ușurați. Cei doi s-au împăcat și pentru a marca fericitul eveniment, aceștia au ales să meargă într-un loc cu totul special.

Citește și: „Am obosit! Nu mă regăsesc aici!” Ionuț din „Casa Iubirii” traversează clipe grele! Concurentul a dezvăluit motivul pentru care este singur

Cea care i-a anunțat pe concurenți despre date-ul celor doi a fost nimenii alta decât Andreea Mantea, prezentatoarea „Casa Iubirii”. Astfel, Nona și Patrick au putut privi alături de colegii lor, imagini senzaționale de la prima lor întâlnire romantică.

Citește și: Patricia nu s-a putut abține din lacrimi: „Eu nu am încercat să influențez pe nimeni! Pe mine nimeni nu mă place!”

Cum s-a desfășurat întâlnirea romantică dintre Nona și Patrick?

Deși avea emoții cât cuprinde, Patrick era nerăbdător să o vadă pe iubita lui. Tânărul a luat-o pe Nona de la hotel, pentru a merge la prima lor escapadă amoroasă. Concurentul a așteptat-o pe Nona așa cum se cuvine, cu un mare buchet de flori care a atras atenția tuturor. El a poftit-o în mașină și apoi s-au îndreptat către Galați, pe faleza Dunării, acolo unde au petrecut clipe magice, de neuitat.

„Te-am adus la Burj Khalifa la Galați”. Nona și Patrick au avut parte de prima întâlnire romantică în afara „Casei Iubirii”! S-a spus primul „te iubesc”, lucru care a stârnit reacții în rândul concurenților

„Te-am adus la Burj Khalifa la Galați”. Nona și Patrick au avut parte de prima întâlnire romantică în afara „Casei Iubirii”! S-a spus primul „te iubesc”, lucru care a stârnit reacții în [Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea “Casa iubirii”

În timpul călătoriei lor, Nona a mărturisit mici secrete iubitului săi. Tânăra a menționat că nu era sigură dacă să meargă la date cu el, deoarece se supărase foarte tare după ce a văzut momentul sărutului cu Patricia, de Dragobete.

„Stăteam al dubii să nu mai merg la date! Tu știi că nu văzusem sărutul tău cu Patricia și l-am văzut! La început nu am mai vrut să merg la date dar după aia am zis că suntem împăcați de o săptămâna și până la urmă poare mă faci să-mi schimb părerile!” , a spus Nona.

„Te-am adus la Burj Khalifa la Galați”. Nona și Patrick au avut parte de prima întâlnire romantică în afara „Casei Iubirii”! S-a spus primul „te iubesc”, lucru care a stârnit reacții în rândul concurenților

Nona și Patrick, prima întâlnire romantică

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Ionuț nu poate trece peste experiențele din trecut și recunoaște că nu își poate face o relație

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

După lunga călătorie, îndrăgostiții au ajuns la Galați, pe Dunăre, unde au avut parte de clipe de liniște, relaxare, dar și iubire. Cei doi s-au bucurat unul de celălalt în cele mai tandre ipostaze.

Întâi de toate, cei doi s-au cazat la hotel, unde au și pregătit marea ieșire în oraș. Tot atunci, cei doi și-au spus primul „te iubesc!”

Citește și: Marinel și Cristina, noi discuții înainte de gala ”Casa Iubirii”. Cum va reacționa Radu

Cei doi s-au apropiat din ce în ce mai mult, iar Patrick chiar i-a cerut ajutorul Nonei pentru a-i călca o cămașă. Iubita lui a acceptat cu plăcere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si