Un bărbat aflat în carantină sub pază întrucât nu respectase izolarea la domiciliua murit în camera sa

Potrivit Prefecturii Bistriţa-Năsăud, un bărbat de 51 de ani, aflat în carantină sub pază, a murit miercuri. Bărbatul fusese izolat la domiciliu după ce a revenit din Germania în 22 mai, iar în 25 mai s-a constatat că nu a respectat măsura, fiind transportat de îndată în carantină sub pază.

Author: K.B. joi 04 iunie 2020 , 07:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"În această dimineaţă şi la prânz, persoana respectivă nu a ridicat masa, astfel că jandarmii care asigurau paza locaţiei de carantinare au încercat să ia legătura cu aceasta pentru a verifica dacă sunt nereguli. Ca urmare a faptului că nu au reuşit să stabilească un contact, forţele de ordine au recurs la intrarea forţată în camera acesteia.

Bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă, astfel că s-a efectuat un apel 112. Echipajele medicale care au intervenit la faţa locului au constatat decesul acestuia", arată sursa citată.

Citeste si: Coronavirus: Franţa, Germania, Italia şi Ţările de Jos se aliază pentru asigurarea unui vaccin

O echipă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale şi Criminalistic a mers acolo pentru a face cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi efectuată necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Citeste si: Camera Deputaţilor a înlocuit formularea „educaţie sexuală" cu „educaţie sanitară"

Citeste si: Boris Johnson condamnă în Parlament moartea „ruşinoasă” şi „de neiertat” a lui George Floyd

"Menţionăm faptul că bărbatul nu a semnalat autorităţilor în niciun moment probleme de sănătate, simptomatologie specifică Covid-19 sau alte probleme. Ultima dată când s-a luat legătura cu această persoană a fost în seara de 2 iunie", precizează Prefectura Bistriţa-Năsăud.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si