Un inginer din Oltenia a reusit sa reproduca o farfurie zburatoare - Tot satul s-a adunat sa vada minunea, dar cand sa se inalte in vazduh.... - Ce s-a intamplat?

Singurii români al căror of nu va mai fi de acum încolo autostrada sunt oltenii. Un inginer cu experienţă a reuşit să reproducă, spune el, o farfurie zburătoare în cele mai mici detalii. Ce îi lipseşte? Staţi să vedeţi!

Webeditor: C.I.P. Author: Stirile Kanal D vineri 08 septembrie 2017 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Doamnelor si domnilor, martienii mai lipsesc de la marea adunarea din centrul comunei Perisor- o asezare din Oltenia ai carei localnici vor fi, poate, urmatorii pamanteni care ajung in spatiu! "Daca se face ceva si acest prototip se va activa, asta se va face in folosul omenirii. 

Parerea mea e ca aceasta expunere este in premiera nationala, poate si mondiala.", spun oamenii.

Cel care a pus comuna Perisor pe harta lumii e un inginer cu experienta! Dupa doar 4 luni de munca, omul dezvaluie ozn-ul oltenesc:  "Principiul nu e chiar al unei drone, ca la drona jetul de aer se duce in jos, perpendicular, la asta, se aplica principiul Coanda.", explica cel care s-a gandit la asta

Farfuria zburatoare e din poliester si desi n-are nimic de-a face cu planurile pentru colonizarea planetei Marte prezentate recent de Elon Musk, e gata sa revolutioneze tehnologia zilelelor noastre! In prezenta conducatorilor comunei, inventatorul a facut, azi, o demonstratie.

Inginerul din comuna doljeana Perisor nu se afla la prima isprava de acest gen. El a mai construit o farfurie zburatoare cu opt propulsoare, insa din pacate nici aceasta nu functioneaza. A fost adusa si amplasata in centrul comunei, iar in timpul noptii va trimite semnale luminoase catre cer.

Inventatorul celor doua farfurii zburatoare este convins ca in cativa ani cele doua inventii ale sale vor brazda vazduhul. Pana atunci, inginerul cauta sponsori pentru finantare. Vrea sa duca la bun sfarsit OZN-ul oltenesc prezentat azi lumii.     


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si