Un orasel britanic cauta sa angajeze 50 de romani. Salariul oferit: 7.000 de lei

Administratia locala a unui oratel britanic cauta sa angajeze 50 de romani pe postul de ingrijitori de batrani. Salariul oferit de acestia este de peste 7.000 de lei si ofera si pregatire profesionala gratuita.

A.L., luni 30 octombrie 2017 , 09:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Compania Pure Healthcare cauta sa angajeze 50 de persoane pentru a lucra ca ingrijitori de batrani in Uckfield, un frumos oras din sud-estul Angliei.

Oferta de munca este una buna pentru romanii care doresc sa plece sa lucreze peste hotare. Ei primesc pregatire profesionala gratuita, lucreaza 44 de ore pe saptamana, cu posibilitatea ca, la cerere, sa se lucreze ore suplimentare pana la maximum 70 de ore pe saptamana.

in ceea ce priveste salariul, plata se face la ora, 7,5 lire/ ora pentru turele de zi, 8 lire/ ora pentru turele de noapte, 9,5 lire/ ora pentru ore suplimentare de zi si 10 lire pentru ore suplimentare de noapte. Raportandu-ne la aceste cifre, salariul minim pe care il poate castiga o persoana este de circa 1400 – 1500 de lire.

Oraselul Uckfield, locuit de doar 15.000 de oameni, este situat in comitatul East Sussex si dateaza din 1291.
 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Eliminare neașteptată la Survivor România 2021! Cine a părăsit competiția? Votul... Eliminare neașteptată la Survivor România 2021! Cine a părăsit competiția? Votul publicului a făcut diferența și de această dată!
spotmedia.ro
Un efect secundar al vaccinului anti-COVID poate declanșa o alertă falsă de cancer. Cum... Un efect secundar al vaccinului anti-COVID poate declanșa o alertă falsă de cancer. Cum poate fi făcută diferența
b1.ro
Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a... Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European
monitorulcj.ro
Un copil din Cluj are nevoie de ajutor! Fabi suferă de o formă rară de cancer, care... Un copil din Cluj are nevoie de ajutor! Fabi suferă de o formă rară de cancer, care necesită un tratament de specialitate
infoactual.ro
Zodia care primește un îndemn la începutul lunii. Astrolog: Aveți grijă! Zodia care primește un îndemn la începutul lunii. Astrolog: Aveți grijă!
infoactual.ro
Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si