O tânără a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia. Mai mulți oameni au făcut descoperirea macabră, în timp ce se plimbau pe plajă și au alertat de îndată autoritățile.

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații.

„Tânăra a fost găsită pe plajă fără semne vitale. Din primele informații este posibil ca aceasta să se fi înecat”.

Update: Laura Roșca s-ar fi dus la mare în urmă cu trei zile și s-ar fi cazat în stațiunea Mamaia, la un prieten pe care îl cunoscuse pe TikTok în urmă cu doar o lună. Acesta s-ar fi trezit cu ea la ușă, spunându-i că s-a certat cu iubitul ei.

După această scenă, joi de dimineață, tânăra s-a dus să vadă răsăritul pe Plaja din Mamaia și nu s-a mai întors la locuința bărbatului, potrivit Digi24.

Update: Tatăl tinerei spune că aceasta ar fi fost în depresie sau ar fi consumat prea mult alcool în momentul în care s-a întâmplat tragedia. Bărbatul a spus că tânăra a trecut printr-un moment dificil în urmă cu o lună și făcea ședințe de terapie.

„Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă.

Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei pentru Antena3.

Cu nouă zile înainte ca tânăra să moară, mama sa a postat un mesaj pe Facebook, pe grupul „Vă ajutăm din Turda” în care cerea ajutor pentru fiica ei. Femeia dorea să găsească medici neurologi și psihiatri care să îi ofere tinerei consultații la domiciliu.

„Vă rog frumos să îmi recomandați un medic neurolog și un medic psihiatru care fac consultații la domiciliul pacientului, contra cost, în Turda”, scria femeia pe Facebook pe data de 19 septembrie, potrivit sursei citate anterior.

Update: Tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia este cunoscută ca Dj Lalla. Laura Roșca pe numele său real, avea 34 de ani și era urmărită în mediul online de mii de oameni. Aceasta era din Turda, județul Cluj. Ultima sa postare pe Facebook a fost făcută pe 20 septembrie, postare în care Laura părea să fie zâmbitoare. De asemenea, pe contul de Instagram, tânăra fusese activă în urmă cu 18 ore.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Laura Roșca

Laura Roșca

[Sursa foto: Laura Roșca - Facebook]

Din primele informații, tânăra ar avea aproximativ 25 de ani. Ea s-ar fi înecat.

Prima ipoteză luată în calcul ar fi cea în care tânăra s-ar fi înecat în mare, iar valurile puternice ar fi adus-o la mal.

Anchetatorii au transmis că nu au fost găsite pe plajă alte obiecte personale ale acesteia, precum prosop sau geantă.

UPDATE/FOTO/VIDEO - O tânără a fost descoperită decedată pe o plajă din Mamaia. Ea a fost văzută de mai mulți trecători care au apelat 112: „S-ar fi putut întâmpla peste noapte”
UPDATE/FOTO/VIDEO - O tânără a fost descoperită decedată pe o plajă din Mamaia. Ea a fost văzută de mai mulți trecători care au apelat 112: „S-ar fi putut întâmpla peste noapte”

Citește și: „Justițiarul de Berceni”, condamnat definitiv. Decizia Curții de Apel București

Ce spun salvamarii?

Oamenii au alertat rapid salvamarii și autoritățile, însă echipajele de salvare nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tinerei.

În această perioadă, salvamarii spun că marea este agitată și că steagul roșu este arborat. Cu toate acestea, turiștii nu țin cont de el.

O tânără a fost descoperită decedată pe o plajă din Mamaia. Ea a fost văzută de mai mulți trecători care au apelat 112

O tânără a fost descoperită decedată pe o plajă din Mamaia. Ea a fost văzută de mai mulți trecători care au apelat 112

[Sursa foto: Gândul]

„Am fost anunţaţi de nişte turişti că o persoană este la firul apei. Că este înecată. Când am ajuns aici era o maşină de Poliţie şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La faţa locului era o persoană la firul apei, s-a înecat, acum nu ştim dacă este singură persoana sau dacă sunt mai multe persoane. Momentan facem verificări.

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: Filmarea cu rapperul P. Diddy în timp ce își lovește fosta iubita a fost făcută publică. Imaginile au stârnit un val de reacții- radioimpuls.ro

Dacă a intrat singură în apă, foarte greu să mai alerteze cineva, mai ales că sezonul s-a terminat, nu prea mai este lume pe plajă. Marea este agitată, steagul roşu este arborat, nu se ţine cont. Nu ştim cu cine era sau ce s-a întâmplat. Are aproximativ 25 de ani", a declarat Goariu Georgian, salvamar, pentru Ziua de Constanța.

Tânăra era îmbrăcată sumar la momentul la care a fost găsită. Șeful salvamarilor din zona de nord a litoralului, Gabriel Culea, a explicat de unde ar fi putut fi adus trupul tinerei.

„Este ceva cu care nu ne-am mai confruntat până acum. A fost găsită la mal, o persoană care nu era echipată de îmbăiere, noi avem steagul roșu de 3 zile arborat. Nu am găsit nici haine pe plajă, nu avem prea multe detalii. Este posibil să fie de azi-noapte. De dimineață băieții nu au văzut absolut nimic. Nu a strigat nimeni după ajutor, este puțin dubios. Se face o cercetare la fața locului. Nu a venit nimeni la noi să ne spună ceva, sau să ne semnaleze dispariția. Nu am găsit haine pe plajă, omul când vine la mare își pune o haină pe plajă, un prosop, are ceva la el.

Sunt șanse mari  să se fi întâmplat peste noapte sau la primele ore ale dimineții. Colegii noștri au fost anunțați de o doamnă care a văzut trupul care plutea. Marea este foarte agitată, este foarte greu să intri la îmbăiere. Este posibil să fie adusă și din altă parte, am luat în calcul și acest lucru. Băieții au plecat cu ATV-urile, să caute indicii. În mod normal, la cum bate vântul, trupul ar fi putut veni din Mamaia Nord. Nu știm momentan. Vrem să strângem câteva detalii să vedem ce s-a întâmplat. Trebuie să știi să înoți foarte bine, este prima oară când avem un caz de acest gen. Nu e echipat în costum de baie, are un tricou și o lenjerie intimă”, a spus el, potrivit Replica.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a întâmplat tragedia. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat la morgă pentru necropsie.

Medicii legiști vor stabili cauza exactă a morții tinerei.

Ce spun autoritățile

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa, potrivit News.

Citește și: Cine este tânărul care a distrus zeci de mașini din Constanța după ce a înțepat roțile autoturismelor? Băiatul a fost reținut


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si