„Zeci de baloane cu aer cald au umplut cerul din Indonezia într-un spectacol de culoare. Localnicii au sărbătorit astfel sfârșitul Ramadanului. Iată imaginile”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Baloane cu aer cald, spectacol în Indonezia

Zeci de baloane multicolore au împânzit în acest weekend cerul din centrul Indoneziei. Timp de zeci de minute, acestea au plutit în aer deasupra localnicilor, dar și a turiștilor veniți din toată țara special pentru a le admira.


Festivalul baloanelor cu aer cald reprezintă o tradiție în zonă și este respectată de peste 50 de ani. Evenimentul marchează finalul sărbătorii Ramadanului, în care musulmanii țin post.

Citește și: Școli închise din cauza căldurii extreme. "Niciodată nu au fost temperaturi așa de ridicate în aprilie"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Festivalul baloanelor cu aer cald reprezintă un adevărat magnet pentru turiști, dar și un bun prilej pentru localnici să își arate creativitatea. Zeci de tineri din regiunea centrală a Indoneziei au contribuit la realizarea designului pentru baloanele din acest an, iar rezultatul a fost unul spectaculos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: