Anca Ciota ne aduce informații recente despre vreme. Iată ce temperaturi se vor înregistra.

Cum va fi vremea la noapte și mâine dimineață?

„Astăzi, vremea a fost frumoasă, cu valori termice mai ridicate decât cele specifice datei. Cerul a fost senin și doar în regiunile sud-estice şi estice, atmosfera a fost una mohorâtă. Temperaturile maxime s-au încadrat între 5 şi 14 grade.


La noapte, Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile sud-estice şi estice, unde vor mai fi înnorări, iar în Dobrogea, sudul Moldovei şi în estul Munteniei doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -8 şi 4 grade.
Mâine, cerul va fi mai mult senin, cu înnorări în estul şi sud-estul teritoriului, unde, pe arii restrânse va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 14 grade. Dimineaţa, pe suprafeţe mici, va fi ceaţă.
În Muntenia, cerul va fi mai mult senin. Maximele ajung la 12 grade în Pitești și 11 grade la Călărași.
În Transilvania va fi o zi cu atmosferă însorită în mare parte.

Citește și: VIDEO- Mituri despre infertilitate. Medicul Corina Gică, specialist în obstetrică-ginecologie, vine cu sfaturi și explicații

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Se vor înregistra 10 grade în Sibiu, 11 grade la Târgu-Mureș.
În Moldova, cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare. Temperaturile din regiune vor atinge 8 grade Celsius în Iași, 7 grade în Botoșani.


În vestul țării ziua de mâine aduce atmosferă însorită. Se vor înregistra 12 grade în Timișoara și 11 grade în Baia Mare.
În Oltenia avem parte de vreme plăcută și însorită. Maximele ajung la 13 grade Celsius în Slatina și 14 grade la Drobeta Turnu Severin.
În Dobrogea va fi o zi închisă. Cerul va fi acoperit în mare parte de nori, iar termometrele vor indica 7 grade la Sulina și 8 grade Celsius la Constanța.
În Capitală, vremea a fost frumoasă, iar valorile termice s-au situat peste cele specifice datei. Cerul a fost mai mult senin, cu înnorări după-amiaza. Temperatura maximă a fost de 12 grade.
La noapte, cerul va avea unele înnorări, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 0 grade.
Mâine, valorile termice se vor situa peste normele specifice perioadei. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări la începutul zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11 grade.
La munte, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe creste. Vor fi 6 grade în Sinaia, 5 grade în Semenic”, a transmis Anca Ciota.

Citeste si: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”- kfetele.ro

Citeste si: Oana Roman, pusă la zid de internauți după ce a postat o fotografie: ”Se vede clar ca e jeg"- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si