Teribilismul l-a ucis pe un tânăr de 21 din județul Constanța, chiar de ziua lui de nume. Potrivit unor surse, Florin băuse în club, apoi s-a urcat la volan.

Citește și: O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant

Într-o curbă, din pricina vitezei, tânărul nu a mai stăpânit volanul, iar mașina a spulberat stâlpul de beton și s-a înfipt într-un cap de pod.

Florin nu a mai putut fi salvat.

Tânărul a postat un videoclip în care circula cu 180 de km/h

Ca o ironie sinistră sorții tânărul de douăzeci și unu de ani postase un videoclip în care circula cu o sută optzeci de kilometri la oră iar pe fundal se aud niște versuri ce vorbesc tocmai despre viteză excesivă și moarte.

Era cinci și un sfert dimineața când s-a produs tragedia. După ce a petrecut într-un club, Florin s-ar fi urcat băut la volan, iar în localitatea Sinoe a pierdut controlul volanului și a izbit violent un stâlp de electricitate pe care l-a pus la pământ.

În urma teribilului impact, mașina s-a răsturnat, iar șoferul a fost azvârlit pe geam pe asfalt.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar- wowbiz.ro

Florin ar fi venit de la logodnica sa însărcinată

"A fost găsită o victimă în stop cardiorespirator cu multiple traume. S-a efectuat protocolul de resuscitare, dar din păcate fără un rezultat favorabil, victima fiind declarată decedată", a declarat pentru StirileKanalD Claudia Tatarici de la Serviciul de ambulanță Constanța.

Pe lumina zilei se văd urmele tragediei. Stâlpul din beton a fost pur și simplu dărâmat, atât de dur a fost impactul.

Oamenii spun se circulă cu viteză de obicei în acel loc, unde este și o curbă periculoasă. "Este foarte periculoasă, ar fi fost nevoie de parapeți, cum sunt prin alte locuri".

"Nu știm de unde venea și unde se ducea, era o oră prea de dimineață, chiar ne am speriat s-a auzit tare. Florin îl chema, avea douăzeci și unu de ani, păcat de el, un băiat tânăr", spune un localnic.

Florin s-ar fi dus la iubita lui în localitatea învecinată. Potrivit unor apropiați, tânăra ar fi însărcinată în două luni. "Greu, foarte greu, chiar se vorbea și dimineață de el, am fost eu la cimitir și vorbea lumea de băiatul ăsta", spune o femeie din sat.

 Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său.

Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Florin se filmase după ce a fost oprit și amendat de Poliție

Părinții lui Florin sunt divorțați, spun oamenii, iar el ar fi locuit la tată. "A plecat cu el, așa știm noi aici din sat, ce s-a auzit. Are și o fată, ea a rămas aici, și ea umblă cu o motoretă. O să auzi mâine poimâine și de aia, că merge și ea cu viteză...", spune o vecină din sat.

Citeste si: Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun un lucru și sper să îți intre foarte bine în cap. Realizez că din asta s-a făcut o obișnuință.”- kfetele.ro

Citeste si: ”Eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt” Andreea Bostănică a răbufnit după ce a fost intens criticată pe internet- radioimpuls.ro

Tânărul avea acest obicei prost de a conduce cu viteză și nu se sfia să arate asta pe rețelele de socializare.

În urmă cu două săptămâni, Florin a postat un filmuleț la câteva clipe după ce fusese oprit și amendat de poliție.

Alte imagini arată mașina făcută praf într-un alt accident, anul trecut, în toamnă. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească ce i-a provocat moartea lui Florin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si