Sally Anne Bowman avea 18 ani cand un violator in serie a abuzat-o sexual, iar apoi a injunghiat-o mortal. Fata a fost incinerata, iar urna cu cenusa a fost inmormantata intr-un cimitir din sudul Londrei.

Citeste si: Ucisa fara mila pentru ca refuzat sa intretina relatii intime. O romanca a agonizat pana la moarte pe un camp din Italia

Din pacate, Anne nu este lasata nici acum sa se odihneasca in pace.
"Trebuie sa ne deshumam fiica si sa luam cenusa acasa deoarece mormantul ei este profanat incontinuu, iar piatra funerara a fost distrusa in repetate randuri", au declarat parintii devastati.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Pana acum, mormantul a fost profanat de 6 ori.

Parintii au gasit tot felul de gunoie, buruieni si diferite figurine "spanzurate" si lasate sa atarne peste mormatul fiicei lor.
Ei asteapta acum aprobarea Ministerului Justitiei pentru a putea exhuma ramasitele fiicei lor si pentru a putea lua urna cu cenusa acasa.

Violatorul, Dixie, tatal a trei copii. a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru faptele sale. In afara de tanara de 18 ani, pe care a si ucis-o, el a mai violat alte doua femei.

Pe una dintre ele a incuiat-o in masina pe care a incendiat-o, iar pe cealalta a amenintat-o cu moartea, scrie Metro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si