Serban Grigorescu, alias Shonn Gregory, a aparut in super-productii precum: „Sherlock Holmes: Game of Shadows”, „Les Miserables”, „Bridget Jones’s Baby”, „Inception”, „Clash Of Titans” sau „John Carter Of Mars”. Practic, el a impartit platoul cu actori precum: Leonardo din Caprio, Renee Zellweger, Jason Statham, Ralph Fiennes, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer sau Robert Downey Jr. Seban a avut ocazia sa invete de la cei mai mari dar si sa castige bani frumosi de pe urma aparitiilor sale.

Pana acum, insa, el nu a reusit sa prinda un rol mare, insa la Hollywood, sansa poate oricand sa-ti zambeasca, totul e sa fii pe faza.

Serban Grigorescu are 31 de ani si a absolvit facultatea de muzica, la sectia Contrabas, la Brasov. In urma cu 9 ani, el a plecat in Marea Britanie, unde a prins un casting pentru un reality-show. A ramas in Marea Britanie, unde a lucrat ca jurnalist la o publicatie econimica dar si ca spalator de vase intr-un restaurant chinezesc.

In paralel, el a urmat cursuri de dictie si actorie la Academia Kensington and Chelsea si a inceput sa mearga la castinguri. Pana la urma, a ajuns in Statele Unite iar rolurile au inceput sa vina.

A filmat cateva spoturi publicitare, inclusiv unul pentru postul de televiziune Discovery, dupa care aparitii in productii de lung metraj si seriale de televiziune. A avut chiar ocazia sa-l vada pe Steven Spelberg la lucru, in timpul filmarilor la „War Horse”.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Pentru aparitiile sale, el este platit cu sume cuprinse intre 100 si 1.000 lire sterline pentru o zi de filmare. In prezent, el locuieste tot la Londra, insa zboara destul de des la Los Angeles, atunci cand ii suna telefonul.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si