Aqua Park-ul din Orastie, locul unde in prima luna de la deschidere au venit peste 15.000 de vizitatori

Investitia fratilor Cristescu de la Orastie a avut un mare succes in randul oamenilor si in prima luna de la deschidere a inregistrat un numar de 15.000 de vizitatori.

C.I.P., vineri 05 august 2016 , 13:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aqua Park-ul din cadrul Arsenal Park de la Orastie, fosta unitate militara transformata de fratii Emil si Marius Cristescu in cel mai intins complex turistic si de agrement din Romania este un punct de atractie pentru turisti.

Centrul Spa are si o sala de sport multifunctionala care a costat 12,5 milioane de lei si a completat complexul Arsenal Park care este estimat la o valoare de 20 de milioane de euro. "Ne asteptam ca in luna august sa avem peste 20.000 de vizitatori la aqua park si peste  5.000 sa stea cazati la noi in complex", a declarat Marius Cristescu.

Aqua Park-ul de aici include trei zone de distinctie: SunWaves, Inner Bliss si Belvedere Lounge&Terasa,

SunWaves este partea de exterior, care include patru bazine, sase tobogane si un bar exterior.

Inner Bliss reprezinta zona de interior, cu tobogane, patru bazine (unul pentru copii, unul de relaxare cu raul lenes si cu portiuni cu hidromasaj, un bazin cu apa rece, respectiv unul pentru tobogane), trei saune si un bar.

Privelistea este elementul principal al zonei Belvedere Lounge&Terasa. Acest spatiu include 2 terase, un bar, un lounge si o cada cu hidromasaj.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si