Accidentul cumplit a avut loc vineri, în jurul orei locale 15:15 (21:15 GMT) nu foarte departe de orașul Naples, în Golful Mexic, a transmis Agenţia americană de reglementare a aviaţiei civile pe X, fost Twitter.

Un avion privat s-a prăbușit în Florida. Doi oameni au murit

La doar două minute înainte de ora programată de aterizare, pilotul a comunicat prin radio controlului traficului aerian că "a pierdut puterea la ambele motoare și solicită o aterizare de urgență", a relatat purtătorul de cuvânt al aeroportului, Robin King, într-un comunicat emis pentru AFP.

„Controlorul de trafic aerian a autorizat imediat aeronava să aterizeze atunci când pilotul a declarat că nu va ajunge pe pistă(...) (şi) a încercat să aterizeze pe I-75”, marea autostradă care face legătura dintre regiunea Marilor Lacuri, în nordul Statelor Unite, de Florida, în sud. 

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Cartea care te motivează să schimbi ceva. Explicațiile lui Cristian Onețiu, unul dintre cei mai bogați oameni din lume

Agenţia americană de reglementare a aviaţiei civile şi Consiliul naţional pentru siguranţa transporturilor vor face cercetări pentru a stabili care au fost circumstanţele accidentului în care s-a produs accidentul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si