Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, cel mai sincer interviu: "In timpul jurnalului conversez cu publicul"
Actual

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, cel mai sincer interviu: "In timpul jurnalului conversez cu publicul"

M. P.
14 mai 2018

Prezentatorul Stirilor Kanal D, Christian Sabbagh, a acceptat invitatia primului interviu LIVE pe Facebook Stirile Kanal D.

Prezentatorul tv a vorbit despre cariera, despre riscurile la care este expus, dar si despre satisfactiile pe care i le aduce aceasta meserie.
 
Christian Sabbagh a povestit ca a primit nenumarate mesaje de amenintare in urma investigatiilor sale.
 
"M-a urmarit, a scos cutitul de sub maneca, incerca sa il infinga. O doamna a inceput sa tipe. La vremea aia bancile erau pazite de jandarmi si au iesit. Au disparut. Ulterior au fost gasiti, identificati. O perioada am purtat arma.", a povestit prezentatorul tv.
 
Nu ar schimba nimic, dar tine mereu cont de parerea telespectatorilor.
 
"Imi place asa cum sunt. Imi place in pielea mea. Sunt prea batran sa mai schimb ceva. (...) In timpul jurnalului eu ma conversez cu publicul. Oamenii imi scriu pe facebook. Ei imi spun daca cravata nu imi sta bine si le fac pe plac."
 
Christian Sabbagh a povestit si un moment amuzant din timpul unui jurnal.
 
"Era pana in Paste si aveam o stire de prezentat ca gospodinele din Suceava fac cele mai bune gogosi. Si a disparut prompterul si trebuie sa improvizez. Si am zis o prostie. Am zis ca fac cele mai delicioase opturi in bucatarie. Toata lumea radea, inclusiv cameramanii."
 
Ce ii lipseste jurnalismului din Romania?
 
"In primul rand sunt greu de realizat si in al doilea rand astfel de materiale nu au audienta. Oamenii vor altceva. Omul vrea sa fie relaxat, nu mai vrea sa auda de povesti triste, ca si asa e el destul de suparat ca scad salariile, exista pericolul sa-ti pierzi locul de munca. Omul vrea sa vada cu totul altceva. Dincolo de faptul ca arati imaginea unei societati, toate aceste materiale au si rol de prevenire."
 
Materialele tale au schimbat ceva?
 
"Eu zic ca da. Aceste materiale au scop de prevenire. Oamenii inteleg. De multe ori totul pleaca de la anturaj."
 
Christian Sabbagh a amintit si de tragedia din Colectiv. El a fost primul care a ajuns la club.
 
"Insoteam o echipa de la judiciar, echipa de flagrant si trebuia sa actionam in Centrul Vechi si la un moment dat in statie s-a auzit: "Incendiu, trimiteti toate echipajele". Mi-am reamintit de Liban, eu in prima fractiune de secunda am crezut ca a avut loc un atac terorist. Cumplit! Si acum aud tipetele de durere, oameni care implorau ajutor."
 
In fiecare zi, de la ora 15:00, LIVE pe Facebook, ai cele mai tari interviuri cu jurnalistii Stirile Kanal D. Afla totul despre munca lor, dar si ce sta in spatele unei cariere de succes in mass-media.
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook