O tragedie se pare că a avut loc într-un cartier rezidențial din Brașov. La scurt timp după ce a născut, Ramona, o tânără de doar 28 de ani, ar fi căzut în gol de la etajul 5 al blocului unde locuia, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro. Vecinii proaspetei mămici sunt șocați de cele întâmplate. Aceștia i-au adus doar cuvinte de laudă. Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze.

Ramona ar fi căzut în gol, la scurt timp după ce a născut

Viața se pare că s-a încheiat brusc pentru Ramona. Tânăra a murit după ce ar fi căzut în gol de la etajul 5 al blocului unde locuia, situat într-un cartier rezidențial din Brașov.

Potrivit sursei citate anterior, Ramona ar fi născut cu puțin timp înainte de tragedie. Vecinii tinerei sunt șocați de moartea acesteia și aduc doar cuvinte de laudă în memoria Ramonei. Aceștia contestă ipoteza care ar circula pe internet.

Pe internet a apărut deja un articol că s-au consumat droguri. Nu se consumă droguri. Fata nici măcar nu fumează. Nici nu a fumat săraca, Dumnezeu s-o ierte, ar fi mărturisit un vecin, potrivit o bservatornews.ro.

Citește și: O elevă de 17 ani a căzut în gol de la etajul al doilea al unui internat din Neamț. Tânăra a vrut să coboare pe geam pe o sfoară improvizată din şireturi

bloc

Foto simbol- bloc

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Conform sursei citate anterior, anchetatorii ar fi găsit două scaune, de mici dimensiuni, între etajele patru și cinci al blocului în care Ramona locuia.

Anchetatorii ar fi prelevat urme de pe rama şi tocul geamului, de unde presupun că Ramona ar fi căzut în gol.

Autoritățile iau în calcul mai multe ipoteze. De asemenea, nu este exclusă varianta unui sinucid.

Citește și: Un copil a căzut de la etaj, în timp ce se juca cu sora mai mare. Mama micuților nu a putut face nimic pentru a pre veni incidentul

politie

Foto simbol- poliție

[Sursa foto: istockphotos]

Se analizează inclusiv varianta unui suicid. La acest moment nu apar indicii în sensul în care ar fi fost precedat incidentul de varii acte de agresiune, ar fi declarat purtătorul de cuvântParchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, potrivit o bservatornews.ro.

Autoritățile continuă cercetările pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si