Tragedie în Timișoara! O tânără studentă a fost găsită fără suflare într-un apartament.

Andreea studia medicina, iar visul ei de a salva oamenii s-a năruit într-o clipită!

Cine este Andreea, tânără studentă de la medicină, găsită fără suflare în propriul apartament?

Andreea a lăsat în urma ei un gol în viața celor care au cunoscut-o. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, studia medicina și avea un viitor în față.

Visul ei de a salva oamenii s-a năruit brusc, într-o clipită.

Andreea locuia într-un apartament, în Timișoara, împreună cu iubitul, sora și verișoara acestuia. În același apartament, tânăra se pare că și-a găsit sfârșitul.

Una dintre fetele cu care împărțea locuința a găsit-o într-o baltă de sânge, fără suflare. Imediat, tânăra a alertat autortitățile.

Citește și: Bărbat de 39 de ani, baricadat în apartamentul fostei iubite, amenință că se aruncă de la etaj. Intervenție dramatică a salvatorilor

Andreea stundeta medicina gasit amoarta in casa

Cine este tânăra găsită fără viață, într-un apartament din Timișoara? Andreea studia medicina și spera să salveze viețile oamenilor

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și echipaje de ambulanță. Medicii ajunși la locul tragediei nu au mai putut face, din păcate, nimic pentru a o salva pe tânăra de 21 de ani. 

Descoperirea șocantă a autorităților a fost că Andreea ar fi murit cu mult timp înainte de a fi descoperită de colega de apartament.

Principalul suspect în cazul morții Andreei ar fi chiar iubitul acesteia. Anchetatorii iau în considerare varianta unei crime, iar un posibil motiv ar fi o criză de gelozie.

Mirel Dragomir, iubitul tinerei victime, în vârstă de 21 de ani, care studiază Medicina și Teologia a fost dus la audieri, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Conform aceleiași surse, la audieri va fi condusă și verișoara lui Mirel. Cei doi împreună cu sora acestuia, dar și cu Andreea, locuiau împreună în apartamentuul în care a avut tragedia.

Mesaje dee condoleanțe și de durere sunt postate pe rețelele sociale de cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Andreea.

Viața e nedreaptă, dar Dumnezeu ia doar oamenii buni lângǎ EL… nu o să te uit niciodată și o să te iubesc veșnic! Drum lin către stele, verișoara mea iubită!, a scris verișoara victimei pe pagina sa de Facebook, potrivit  antena3.ro.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si