În a doua zi de Crăciun a avut loc o tragedie, care a șocat o țară întreagă! O pensiune celebră din județul Prahova, Ferma Dacilor a fost mistuită de flăcări puternice. 26 de persoane au participat cu o seară în urmă la o petrecere organizată de Crăciun, iar inițial 8 dintre au fost dați dispăruți.

Pensiunea din localitatea Tohani funcționa fără toate avizele necesare.

Două persoane, în continuare căutate de pompieri

Până acum, 6 persoane au fost găsite decedate, iar în continuare două sunt date dispărute.

18 turiști care erau la parter au reușit să se salveze la timp, iar alte două persoane, respectiv o femeie în vârstă de 48 de ani, dar și fiul său minor au ajuns la spital cu arsuri grave pe corp. În complex se aflau și cei 5 copii ai lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, soția lui, dar și bunica. Din păcate, unul din fii lui a fost găsit decedat. Și finul său a pierdut în incendiul devastator.

El este Cornel Dinicu, patronul complexului din Tohani.

[Sursa foto: Colaj Observator Prahova & Antena 3 CNN]

Citește și: Sfâșietor! Unul dintre angajații pensiunii Ferma Dacilor a murit în timp ce încerca să își salveze copiii/ Prefectul Prahova: „Ne este foarte greu să ne pronunțăm cu privire la ce a declanșat incendiul”

 

Luca și Petre, fotbaliști talentați care au avut parte de un destin tragic

Lucian Ene, un apropiat al patronului Dinicu, a intrat în flăcări să-și salveze copiii și n-a mai ieșit. Doi dintre ei, Luca și Petre Ene, în vârstă de 11 și 16 ani au murit și ei alături de tatăl lor care a urcat într-un suflet la etaj. Soția sa, de 48 de ani, și unul dintre fiii săi, în vârstă de 16 ani, au fost răniți. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești cu arsuri pe 5% din corp, iar Matei Ene, fratele geamăn al lui Luca a fost trimis la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, starea lui fiind stabilă.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”- wowbiz.ro

Unul dintre copii decedați era junior la CSA Steaua, iar celălalt în Academia lui Ghionea și Petre Marin.

”Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” este la curent cu știrile referitoare la incendiul produs în dimineața zilei de astăzi, la pensiunea „Ferma Dacilor” din satul Tohani, județul Prahova. Din nefericire, din informațiile neoficiale primite până la această oră, una dintre victimele tragicului eveniment ar fi Luca Ene, jucător legitimat la grupa Under 17 a clubului nostru. Luca se afla în vacanță pentru a petrece sărbătorile de Crăciun, alături de părinții săi și cei doi frați. Luca, tatăl său și fratele cel mic, Petru, se află pe lista persoanelor dispărute, în timp ce mama și celălalt frate, Matei, legitimat și el la clubul nostru, sunt internați în spital pentru a primi îngrijiri medicale”, a fost mesajul CSA Steaua pe pagina de Facebook.

Fotbaliști morți Ferma Dacilor

Ei sunt copii care au murit în incendiul de la Ferma Dacilor, alături de tatăl lor.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bilanțul negru al tragediei de la Ferma Dacilor continuă să crească. La pensiunea din Tohani au fost trimiși criminaliști de la București: „E jale mare ce-i acolo!”

Și ceilalți antrenori au fost devastați de vestea cutremurătoare, iar acum aceștia spun că își vor aprecia mult mai mult copiii.

„Asta e cu adevărat o imensă tragedie. Petru juca la noi de mai mult de un an, se antrena cu noi, după care se ducea la școală. Era la grupa 2012, avea 11 ani. Nu mai contează cum juca, cum era, astea sunt doar vorbe. Au murit oameni, copii, printre care și unul de la noi, iar sentimentele sunt greu de descris în cuvinte”, a declarat Sorin Ghionea pentru GSP.

Daniel Gheorge a scris un mesaj emoționant pe Facebook pentru Petru, care acum va juca fotbal în ceruri, alături de îngeri.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

„Nu există cuvinte să-mi arăt durerea. Un copil extraordinar, o familie exemplară, niște caractere deosebite. Prin această tragedie m-ai învățat că fotbalul și antrenoratul nu înseamnă nimic și anul asta s-a terminat atât de trist. Cu siguranță mi-ai deschis ochii și nu o să mai existe om din această lume să mă supere sau să mă facă să sufăr în acest domeniu. O să știu sigur că am un înger de copil care are grija de mine și o să-mi dea putere să trec peste orice obstacol. De azi înainte ești copilul cu care o să mă sfătuiesc zilnic și o sa fii zilnic pe teren cu mine cum ai fost în ultimul an și jumătate prin determinarea și valoarea pe care o aveai pe teren. Cuvintele sunt de prisos. Ești și vei rămâne un campion! Te iubesc, Petru! Drum lin, copile!”, a scris Daniel Gheorghe pe Facebook.

Frați morți Ferma Dacilor.

El este Petru Ene, copilul de 11 ani care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cât au plătit turiștii să petreacă Revelionul la Ferma Dacilor? Incendiul a mistuit pensiunea într-o clipă

Ipoteze în cazul incendiului de la Ferma Dacilor

Acum, anchetatorii iau în calcul mai multe piste în incendiul fatal. Martorii spun că centrala termică din clădirea în care au izbucnit flăcările puternice era defectă. Mai mult, clădirea avea panouri fotovoltaice, așadar o posibilă problemă la ele ar fi putut declanșa vâlvătaia.

Mai mult, turiștii cazați ar fi folosit aeroterme sau radiatoare pentru a se încălzi. Anchetatorii nu exclud însă și varianta în care o mână criminală să fi pus intenționat focul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si